en iyi nitrik oksit ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozan119
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en iyi nitrik oksit ürünü ?

• Total voters
    84

ozan119

Yeni Üye
arkadaşlar bende bi ürün almayı düşünüyodm başka arkadaşlar varsa anketten yararlanabilirler bende merak ediyorum hangisi 1. olcak

Ben Noxplode kullansam da su an genel yorumlar assaultun cok iyi oldugu yonunde. JAck 3d ise yeni formulu ile piyasaya cikti, denemeye deger.

Craze diyorum ben
tabi şuana kadar kullandıgım tek pre-workout,diğerlerini denemeden yazamıyorum ama Craze beklentilerin tamamını karşıladı bende

Ben suanda neurocore kullaniyorum ama suanakadar en iyi etki aldigim urun jack3d idi.Bide birseyi merak ediyorum nitrik oksit alkol karisimi bi sIKINTI yasatirmi ?

Ben Jack3d diyorum

Benim sorumu tecrube eden kimse yokmu yav nitrik oksit alkol kombinesi yapmadimi kimse bi tepkime yaparmi?

bu yazıyı önceden ben de okumuştum yanlız bildiğim kadarıyla jack3d'in içeriği değişti; tabi etkisi değişti mi bilmiyorum...

DMAA yok artık içeriğinde daha micronize bir yapısı var daha kullanmadım ama kullanıcı yorumları olumlu.

artık jack 3d nin bi zararı yok cunku içinde dmaa yok doping maddesi kalktı abd de yasaklandı ama acık artırma sitelerinde hala eski versiyonlar satılıyor.Arkadaşlar craze yi denediniz mi ?bence mutlaka denemelisiniz!

Ben 4 ölçege ciktim hic bir etkisi olmadi jack in ama ondan hemen önce weider nosx10 aliyordum ondan etki etmemiş olabilir gerçi hemorage aldim ultra conc. Olandan oda pek etkilemedi ama jack den iyiydi az daha

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:16 ----------

2 sinide mesrubat olarak off gunlerde kullanip tukettim mesela

Jack3d de kullandım mp assault'da kullandım bende daha iyi etki yapan mp assault oldu jackde güzel ürün ama idman sonrası dayak yemiş gibi yordun oluyordum.

Back
Yukarı