En Iyi Markayi Secin

Supplementlerde En Iyi Marka Hangisi ?

• Total voters
    2.780
bence weider tamamen fiyasko. deli gibi reklam reklam reklam.. muscletech ona keza. universal beta alanin beef aminos gibi sacma sapan urunleriyle ortalığı kasıp kavuruyor ::D en son beef amino tam bir fiyasko uzerinde 2 adet ant oncesi 2 adet ant sorası diye reklam yapılıyor . urunun etkisi dergilerde sitelerde yere goğe koyulmuyor !! ama kutu ustunde per serving verilmiyor !!!! 100 gr lik olcumler veriliyor. yani ben hesapladım ant oncesi 15 ant sonrası 15 kadar almak gerekiyor :D:D fiyasko otesi lutfen arastırın ..... bence enyi markalar Gaspari ve Optimum. dogru duzgun ve etkili urunleri var fiyat-kal
ite orantısı gozonune alınırsada cok iyiler bence. bu arada Myofusion tam bir bomba. iyi çalışmalar saygılarımla ....

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:34 ----------

ancak weider premium whey kullanmışlığım var. bu urunede goz gore gore kotu dersem yalan soylemiş olurum. bunuda dikkate alın arkadaşlar. amino 2200 unde cok iyi oldugunu bircok kişiden duydum.

Controlled Labs

Creatine, vitamin, amino ve no ürünleri gerçekten çok başarılı.

Bahsettiğim ürünler;
Green Magnitude
Orange Triad
Purple Wraath
White Flood

multipower neden yok bu ankette,ben amino asit ini kullanıyorum 2 haftadır bcaa+ mükemmel bişey 4*10 setim var bench press te 40 kiloyu 60 kilaya çıkardım.icat edendenin elini üpmek lazım.

şu ana kadar üç farklı ürün kullandım nitrofull tam bir fiyasko sadece kilo artışı yaptı.sonra hardline whey pro aldım onunda bana extra bir kazancı olmadı.daha sonra weider premium aldım muzlu o kas kütlesi olarak bir artış değilde ağırlık arttırmada çok kazançlı onu aldığım zamanlar benç presste 110 kg kaldırıyordum 3 set aynı kilo olarak bıraktım 103 kg ye düştü.yani performans arttırıcı sanki kütle artışında bir faydası yok.ama tabiki ağır kaldırark kütle artışı da oluyor. o konuda güzel

Weider ürünlerini ben de kullandım.Gerek amino likit gerekse premium whey'ini.Fakat Almanya dışında hiçbir yerde Weider'in bu kadar popüler olduğunu görmedim.Tabii bir de Türkiye'de.

Yurtdışındakiler mi anlamıyor bu işten,biz mi?
Benim oyum Gaspari ve Dymatize'dir.

bencede wider, özellikte bu tür ürünlerin kontrolü almanyada çok sıkı güvenilirlik açısından 1numara, ürünlerinin vücutta yarattığı etki açısından da seçimim weider. yalnız bsn markasının üst üste almış olduğu ödüller var son yıllarda ikinci seçimimde bsn olur.

Back
Yukarı