En iyi Kahvaltı Önerileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan O77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O77

Üye
Kahvaltı önerileriniz nelerdir tam olarak? Ne yemeli ne içmeli beleri tüketmemeliyiz?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:11 ----------

Benım kahvaltım bu sekılde. Sizce yeter li mi? Şimdi çektim fotoğrafı.

Yarım Domates - Yarım Salatalık
2 Yumurta
2 Dilim Esmer ekmek
Fıstık ezmesi
Bal
1 adet 200 ML Light Süt
1 Adet Ensure Plus (anneme hastenden veriliyor bu gıda ürünü. 200 Ml kutuda 13 gr protein)
10 12 kadar zeytin

Esmer ekmek yerine tam tahıllı ekmek tercih etmelisin onun dışında
kahvaltı önerim şu şekilde olur

Bulk Döneminde (varsa 1 Ölçek gainer) 100gram Buğday Ezmesi 1 bardak yağsız süt 1 tatlı kaşığı bal
3 adet haşlanmış yumurta 100 grm Lor Peyniri 3 dilim tam tahıllı ekmek

Definasyon döneminde 30 gr. yulaf ezmesi, sıcak su ile ısıtılmış 1 ölçek whey protein tozu
Yarım domates 30 gr. Light beyaz peynir 2 adet yumurta beyazı

Son düzenleme:
peynir konusu sıkıntılı benım. Sadece kaşar yıyebılıyorum :( buğday ezmesi dediğiniz tam olarak nerede satılıyor? nasıl tüketiliyor?

Gece boyunca salgılanana kortizolü kesmek için kahvaltıda mutlaka bal veya pekmez bulunmalı, domates,salatalık,yulaf,süt,peynir çeşitleri,yumurta ...

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı