hadi bakalım weight gainer la definasyona gir yada l-carnitinele bulka gir supplement degilmi bunlar ?supplementle hacim yapıldığı nerde görülmüş, aynı supplementler ile hem definasyona hem bulka gidebilirsin.
peki bu düşünce ile tam gaz devam et. bildiğini okıcaksan da konu acmanın bı geregı yoktu.bence zorlamamın bir anlamı yok
beslenme yazmak hoşuna gidiyor tamamda benim beslenmem zaten iyipeki bu düşünce ile tam gaz devam et. bildiğini okıcaksan da konu acmanın bı geregı yoktu.
ben diyetisyen degilim sana zorla beslenme yazayim nede sana beslenme yazmayi isterdim.beslenme yazmak hoşuna gidiyor tamamda benim beslenmem zaten iyi
supplement olarak ne kullanırsam daha iyi sonuç elde ederim ögrenmek için konu açtım
1kilo kirmizi ette 2gram creatine var. Creatini gunluk beslenmeyle almak cok zor. Ha 3kilo kirmizi et yersen alirsin ama yaninda nur topu gibi kolesterolun olurBeslenmen 10/10 sa bcaa dan başka nir sey kullanmaya gerek yok kısa vadede
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Günde kaç kalori alıyorsun?beslenme yazmak hoşuna gidiyor tamamda benim beslenmem zaten iyi
supplement olarak ne kullanırsam daha iyi sonuç elde ederim ögrenmek için konu açtım
tam olarak hesaplamadım ama protein olarak kilomun 1.5-2 katı kadar alıyorumdur protein tozu ile birlikteGünde kaç kalori alıyorsun?
Hacim almak için protein faktörlerden sadece bir tanesi, günlük kalori miktarından bağımsız değil. Günlük kalori ihtiyacının üzerinde beslenmezsen aldığın proteinin kas yapımı için kullanılan miktarı düşer, enerji için kullanılan miktarı artar. Yukarıda beslenmenin iyi olduğunu yazmışsın. Günlük kaç kalori aldığını bilmiyorsan bunu neye dayanarak yazdın? Beslenmenin iyi olduğunu nereden biliyorsun?tam olarak hesaplamadım ama protein olarak kilomun 1.5-2 katı kadar alıyorumdur protein tozu ile birlikte