En gerekli supplement..

ErhN61

Üye
Selam,

Tabiki de öncelik verilmesi gereken supplement protein tozudur.

Peki, şuan supplement kombinasyonum var ve gerçekten iyi sonuçlar alıyorum.1-2 ay içerisinde bitecekler ve ben Gaspari protein tozumu alacağım.Sadece antreman sonrası 1 ölçek protein tozumu içeceğim.(Tabi ki sağlam beslenmeye devam)

Öğrenmek istediğim şey; protein tozunun yanında sadece bir tane supplement kullanmak istiyorum.Bu hangi supplement olmalı, ne zaman ne şekilde kullanmalıyım?

(1 seneyi aşkın BB yapıyorum. Boyum 1.75 kilom 62. Amacım yağsız kas kütlesi,hacim kazanmak.)

ben cok iyi besleniyor olsam ve 2 ürün alabileceksem bcaa ve kreatin alırım

Günlük protein ihtiyacımı tam anlamıyla karşılayamıyorum. Yani çok iyi besleniyorum diyemeyiz. İyi besleniyorum sadece :)

Protein tozunu kesinlikle kullanmaya devam edicem yanında bir tane daha supplement lazım..

---------- Post added at 13:32 ---------- Previous post was at 13:30 ----------

Bir tek creatine kullanirim tek olacaksa.

Peki sebebini de belirtebilir misiniz?

Çünkü geri kalan hemen hemen herşey iyi bir diyet ile alınabilir. Creatine'i ise yemeklerle almak zor ve gerçekten etkisi ispatlanmış bir ürün.

Çünkü geri kalan hemen hemen herşey iyi bir diyet ile alınabilir. Creatine'i ise yemeklerle almak zor ve gerçekten etkisi ispatlanmış bir ürün.

Anladım teşekkürler. Şuan whey-creatine-amino-glutamine kombinasyonum var. Oldukça memnunum. Bu ürünler bitince whey-creatine yapabilirim, eğer fikrim değişmez ise. Creatine olarak weider pure creatine düşünüyorum iyi midir? Dha önce deneyen varmı acaba?

Extravaganza cok güzel ifade etmiş, bende creatine olarak olimp xplode önereyim o zaman :)

zayıfsız senin yerinde olsam protein tozu yerine gainer kullanırım ben 4 ay boyunca ptotein+creatin kombinedi yaptım hacimde tık yok ama parçalama iyidi ama ben hacim istiyodum bak şimdi gainer+creatin e geçtim hacim çok iyi tabiki yanındada muscletech in aminofix ürününüde kullandım saygılar ..

bsn noxplode kullansak icinde creatine oldugunu varsayarak
yinede ek olarak creatine kullanilmali mi sence?

Su an stackım da noxplode kullanıyorum idman öncesi, idman sonrası da 5 gr creatıne mono alıyorum.

noxplode da etıl ester var creatine ama kac gram bilemiyoruz. Bence ben biraz fazla alıyorum ama yarım porsiyon eklenmeli.

zayıfsız senin yerinde olsam protein tozu yerine gainer kullanırım ben 4 ay boyunca ptotein+creatin kombinedi yaptım hacimde tık yok ama parçalama iyidi ama ben hacim istiyodum bak şimdi gainer+creatin e geçtim hacim çok iyi tabiki yanındada muscletech in aminofix ürününüde kullandım saygılar ..

Hacim ve kilo kazanımını ek besinlerden beklememek lazım. Ben her ay düzenli 1 kg alıyorum. Protein tozu ile de kas hacmimi artırıyorum. Olay beslenmede bitiyor.Yanında protein tozu gayet etkili oluyor, yağsız kas kütlesi kazanımı kaçınılmaz oluyor.Zaten her ay ölçümlerimden bunu anlıyorum :)

---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:50 ----------

Beyler şuanki kombinasyonum bitince Gaspari protein tozu ve yanında Unıversal GH-Max kullanmayı düşünüyorum. Bu GH-max ın etkilerini okudum ve kesinlikle almalıyım dedim buyrun burda bir makale var;http://kaanlazayiflama.blogcu.com/gh-buyume-hormonu/4353112

Dediğim gibi GH-Max ile sabah-öğle-yatarken olmak üzere 3 öğün alarak büyüme hormonunu artırmayı düşünüyorum. Yanında da protein tozu kullanarak hacim kazanacağıma inanıyorum.GH-Max hakkında sizin fikirleriniz nedir?

Son düzenleme:
Back
Yukarı