en faydalısı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dgkn199

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak 30 dk yuruyus ,koşu mu yoksa 30 dk kum torbasinda calismakmi daha yararli olur kalori verdirme ,vücudu sıkılastirma yönünden ?

her ikisi de , 20 dk yürüyüş ,koşu ya da bisiklet , sonra 10 dakikada torba ve ip atlama .( 2 dk torbaya durmadan vurus 1 dk ip atlama 1 dk dinlenme seklinde 3 set)

İlk basta 20 dakika bisiklet ardından 30 dk kum torbasi ,ip atlama ikisi dahil şekilde en son olarakta 15-20 dk dambillarla göğüs kol ve mekik yapsam nasil bir program ?

30 dakika çalışabileceğinizi zannetmiyorum.Boş yere kendinizi yorarsınız bence.Planlı ve azar azar çalışmanız sizin için daha faydalı

En zararlısı koşu , en yararsızı yürüyüş , en yararlısı bisiklet git bisiklete bin ama illa ben dizlerimi sakatlıycam koşu bandında yürümek ve koşmak istiyorumn dersen senin tercihin. O koşu bantlarını spor salonuna sokan hocalarda kabahat sizde değil... Vücudu sıkılaştırmak ne hiç bir zaman anlayamadım. ama zayıflamak istiyorsan nabızın önemli ne nabızını ne kadar aynı seviyede muhafaza edebildiğin önemli nabızın 120 den yüksek olacak ve ortalama 140 civarında gezinecek eğer aşırı kilolu değilsen ve çok ağır kardiyovasküler problemler çekmiyorsan... yaptığın bu kardiyo egzersizleri minimum 20 dakika olacak. 100 saat o yürüyüş bandında yürü nabızın 70 veya 60 da stabil ise zerre kilo vermeyeceksin. Yürüyüş sadece aşırı kilolu insanlara verilir ki onlar zaten yürüken nabızlarını 120 nin üstünde görürler bunun böyle yaılma sebebi ise bisiklette yada koşuda kalp yetmezliğinden ölmesinler diyedir. herşey nabızda bitiyor. Nabız vücudun nekadar zorlandığının tam tamına göstergesidir vücut okadar çok enerji harcıyordurki kanın normal akışı kasdokularının oksijen ihiyacını karşılayamıyordur bu sebeple kalp nabzı arttırıyordur.

30 dakika çalışabileceğinizi zannetmiyorum.Boş yere kendinizi yorarsınız bence.Planlı ve azar azar çalışmanız sizin için daha faydalı
zaten aralıksız değil mesela tempolu hafif bir şekilde 10 dk kum torbası 1,2 dk dinlenme 3,4 dk ip gene 10 dk torba set set[DOUBLEPOST=1400356597][/DOUBLEPOST]
30 dakika ku m torbası ?!...

bu nasıl oluyr ?...bizim müsabıklar 5 daika çalışmada pert oluyorlar ...
nefes almadan 30 dk değil belirttiğim gibi set set şeklinde[DOUBLEPOST=1400356630][/DOUBLEPOST]
torbaya nasıl vurduğunda önemli nasıl vuracağını biliyor musun ?
prof olarak değil tabiki ama az çok bilgi sahibiyim[DOUBLEPOST=1400356689][/DOUBLEPOST]
En zararlısı koşu , en yararsızı yürüyüş , en yararlısı bisiklet git bisiklete bin ama illa ben dizlerimi sakatlıycam koşu bandında yürümek ve koşmak istiyorumn dersen senin tercihin. O koşu bantlarını spor salonuna sokan hocalarda kabahat sizde değil... Vücudu sıkılaştırmak ne hiç bir zaman anlayamadım. ama zayıflamak istiyorsan nabızın önemli ne nabızını ne kadar aynı seviyede muhafaza edebildiğin önemli nabızın 120 den yüksek olacak ve ortalama 140 civarında gezinecek eğer aşırı kilolu değilsen ve çok ağır kardiyovasküler problemler çekmiyorsan... yaptığın bu kardiyo egzersizleri minimum 20 dakika olacak. 100 saat o yürüyüş bandında yürü nabızın 70 veya 60 da stabil ise zerre kilo vermeyeceksin. Yürüyüş sadece aşırı kilolu insanlara verilir ki onlar zaten yürüken nabızlarını 120 nin üstünde görürler bunun böyle yaılma sebebi ise bisiklette yada koşuda kalp yetmezliğinden ölmesinler diyedir. herşey nabızda bitiyor. Nabız vücudun nekadar zorlandığının tam tamına göstergesidir vücut okadar çok enerji harcıyordurki kanın normal akışı kasdokularının oksijen ihiyacını karşılayamıyordur bu sebeple kalp nabzı arttırıyordur.
valla nabızı ffalan ölçemicem sanırsam antrenmanda falan o yuzden uygularım ben kafamdaki planı umarım başarılı olurum[DOUBLEPOST=1400356776][/DOUBLEPOST]ya zaten amacım hafif kilo vermek 1-1,5 ay sonra body 'e başlıcam ön hazırlık tarzı bişey bu arada hepinize teşekkürler yorumlarınızı eksik etmediğiniz için

ben bi sure golge boksundan sonra kum torbasina geciyorum ve 10 dk durmaksizin hafif tempolu bile calisman zor gerci bunu yaptikca gorursun,
Ben sabah 6da 25dk interval kosu ve 20 dk boks calisiyorum cok iyi terliyorum fakat ac karna yapiyorum yag yakimi icin ve bu dedigini zaten yapsan tabi ki kalori yakarsin :)

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı