En Etkili L-Karnitin Hangisi?

Merhaba arkadaşlar.

Animal Cuts kullanıyordum. Son 1 haftaya girdim, Cuts bitecek. Tekrar L-Karnitin'e geçeceğim.

2 kutu L-Karnitin bitirdim. Son kullandığım Powerlife'ın 3000 MG, Kafein, Taurine, Yeşil Çay, B6 vitamini içeriyor.
Bazı markaları incelediğimde sadece L-Karnitin var belli miktarda. Diğer ekler yok. Sizce powerlife'a devam mı edeyim yoksa önerebileceğiniz KULLANDIĞINIZ bir marka var mı? Etkili olması önemli

amacın yağları eritmekse l carnitin falan bırak çalışabildiğin kadar çalış ne kadar çok çalışırsan yağlar eriyip gider herşey çalışmaya bağlı her buldugun haraketi yapamya bak dostum tavsiyem illada kullanıcam dersen hardline iyi l carnitin için soylyuroum

amacın yağları eritmekse l carnitin falan bırak çalışabildiğin kadar çalış ne kadar çok çalışırsan yağlar eriyip gider herşey çalışmaya bağlı her buldugun haraketi yapamya bak dostum tavsiyem illada kullanıcam dersen hardline iyi l carnitin için soylyuroum

Diyet ve kardiyo yapıyorum zaten. Sadece en etkilisinin hangisi olduğunu merak etmiştim. Karnitin olarak.

Sadece karnitin kullanmaktan ziyade CLA+C VİTAMİNİ+KARNİTİN kullan (bu kombinasyonla orta kalite bir karnitin yeterli olur)

Zero Shot 250 ML 3000Mg L-Carnitine Carbonated bence. Çoğu l carnitine i denedim ama en çılgın sonuç bu üründe oldu. Ciddi manada gün içindeki yorgunluğumu aldı ve antrenmana konsantrasyonumu sağladı. tadı da güzel bence. bir ara deneyebilirsin. migroslarda da var sanırım

Back
Yukarı