En Etkili Karın Hareketleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lMarquez

Üye
Öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim thums: benim amacım ustalarımdan en etkili en acılı karın hareketlerini öğrenmek ve birleştirip kendime göre bir program yapmak. Emek verip yardımcı olanlar için şimdiden çok teşekkür ederim...
antrenman günlüğümden bir alıntı:

[YOUTUBE]44mgUselcDU[/YOUTUBE]

tüm hareketler 2x30 20 saniye dinlenme setler arası bench_O

aslında artık bu programı değiştirmeliyim :S 1 yıldır aynı programı yapıyorum acı hissetmiyorum adelelerim çok alıştı sanırım yeni karın programı araştırıcağım

karın kası

KARIN KASI ANTREMANI

LEG RAİSE (Alt Karın)

Dizler kırık bir şekilde bacaklar göğüsle arada 75 derece kalacak şekilde yukarı çekilir.

CABLE OBLIQUE CRUNCH (Yan Karın)

Sağ omzunuz kablolu istasyona dönük halde ayakta dururken makineye bağlı bir D-tutacağını sağ elinizle tutun. Kolunuzun duruş şekli biceps curl yaparkenki şeklin en üst noktasındaki gibi olmalıdır; belden yana doğru eğilirken bu duruşu koruyun.
Başlama noktasına dönmeden önce hareketin alt noktasında bir saniye kadar durun.

ROPE CRUNCH (Üst Karın)

Triceps istasyonundaki halat dizler yerde ve gövde hafifçe öne eğikken iki el ile kavranır ve ağırlıklar halat yardımıyla kontrollü ve yavaşça öne dizlerin istikametine doğru çekilir.

PLANK (Merkez)

Yere yan şekilde uzanın. Ön kolunuzdan destek alarak vücudunuzu yerden kesin. Sırtınızı düz tutabilmek için merkez bölgenizi kasın.Belirlenen süre boyunca bu şekilde durun.

Ağırlıklarla rope crunch yapmak 3 ayda baklava kaslarını çıkartır tecrübeyle sabit. bench press'i nasıl ki yüksek ağırlıklarla zorluyorsanız bunuda o misal yapın, ve tükenene kadar devam edin. sadece 3 ayda mükemmel karın kası yaptım bu hareketlerle

Ya arkadaşlar konuyu açan arkadaştan özür diliyorum ama bana 8 min abs level 1 zor geldi..

kendim yaptığım craunch , mekik , ters mekik uygulasam fayda etmezmi?

hayırlı bayramlar...

Öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim thums: benim amacım ustalarımdan en etkili en acılı karın hareketlerini öğrenmek ve birleştirip kendime göre bir program yapmak. Emek verip yardımcı olanlar için şimdiden çok teşekkür ederim...
antrenman günlüğümden bir alıntı:

Bu 8 dkkalık ideal bence

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : 8 min abs

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı