Salondaki hocamın ayrılması nedeniyle diğer bir hocanın verdiği program ve söylediği sözler kafamı çok karıştırdı ve motivasyonumu baya düşürdü.İki hocanın verdikleri programlar çok farklı ve ilk hocamın verdiği programa eleştirisi çok ağırdı ki ben hangisine inanacağımı şaşırdım.Programları yazmıyorum ama biri bölgesel bir prog yazmıştı diğeri iste tüm kas gruplarını aynı günde çalıştıran 2x12 setlik bir programdı.
Daha önceki senelerde yaptığım program ise apayrı idi.24 yaşındayım 1.73 boy,şuan 2. ayı bitirmek üzereyim 64 kg den 68 kg ye çıktım.Yağ oranım %19 malesef resimlerde de gördüğünüz gibi bel ve göbek sorunum çok büyük.Fakat ben önce vücut yapıp göbeğin çaresine sonra bakmak istesemde yine her idmandan sonra mide çalışıyorum.
Beslenmeme gelince yağ tuz ve şekeri hayatımdan çıkarttım.Sabah 08 de 3 yumurtalı omlet,bir dilim tam buğday ekmeği,şekersiz meyve suyu / saat 11 de 3 haşlanmış yumurta,100 gr lor peyniri zeytin domates / öğün arasında 1 tane nar yiyorum / öğlen 2 gibi haşlanmış tavuk ,pilav veya bulgur ve bir çeşit sulu yemek / saat 4 te tonbalıklı salata veya yulaf cornfleks karısımı saat 6 da salona gidiyorum akşam 9 gibi haftanın 2 günü kırmızı et,tavuk,pilav,salata vs. yiyorum.
Hocalar çok farklı konuştuğu için forumda araştırıp kendime program çıkarttım bazı hareketlerin ingilizce isimlerini bilmiyorum malesef.Eksik veya hatalı yaptığım şeyler varsa tecrübelerinizle yön verirseniz çok mutlu olurum.Ayrıca her idmandan sonra protein tozu ve bcaa kullanıyorum ve bugün multipower 1800 mg likit l carnitinde kullanmaya başladım.Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim
Bench press 3x10
yatarak dumbble yana açış 3x10
üst göğüs dumblle press 3x10
pullower 3x10
Squat 3x10
Deadlift 3x10
-----------
Omuz
Makinede enseye press 3x10
dumbell yana açış 3x10
oturarak dumbell press 3x10
z bar trapez 3x10