En cok efor sarfetiren spor

En cok efor sarfedilen spor

• Basketbol ( tek pota 1 e 1 mesela )

Votes: 14 13,5%
  • Futbol ( tek kale 1 e 1 )

Votes: 12 11,5%
  • Yüzme ( serbest yüzme havuza gittiniz mesela)

Votes: 43 41,3%
  • Hentbol ( normal bir maç)

Votes: 1 1,0%
  • Diğer ( belirtiniz lütfen )

Votes: 34 32,7%

• Total voters
    104
Merhaba en cok efor yani bizi terletcek yağ yakımında en cok fayda edicek spor hangisidir yalniz prof olarak düşünmeyin basket ise tek pota arkadaşinizla futbol ise tek kale ne biliyim yüzme ise tek başina serbest yüzmeniz öyle düşünün amatör olarak

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:06 ----------

Ben oyumu baskete verdim şahsi fikrim ve umarim odur cünkü 1-2 saat basket oynariz hep

Düz koşu ciddi mesafelerde ve hız değiştirerek. Kimi zaman depar, kimi zaman orta tempolu. Şahsen beni ne basketbol, ne futbol, ne yüzme, ne kayak bu kadar yoruyor :D

Bilmem size farklı gelebilir ama 1-1.5 saatlik bir futbol maçı herşeyinizle oynadığınızda büyük ölçüde yağ yaktırır sanırım dün bi maç yaptık bacaktan sırtıma kadar her yerim ağrıyo :D

Bilmem size farklı gelebilir ama 1-1.5 saatlik bir futbol maçı herşeyinizle oynadığınızda büyük ölçüde yağ yaktırır sanırım dün bi maç yaptık bacaktan sırtıma kadar her yerim ağrıyo :D
senin o 1 1buçuk saatte koştuğun km kick boks ta sadece ısınma olarak yapiyolar asıl ant o ısınmadan sonra başlıyor zaten

Basketbol neden diye sorarsan sürekli hareket halinde olmak zorundasın ve zıplama ve koşma gerektirdiği için gerçekten müthiş yağ yakarsın benim gibi :) 4 senedir basketbol oynuyorum 1 senede amatör olarak bir kulüpte oynadım gerçekten bu kulüp antremanları beni aşırı yoruyordu mesala maç sezonu başlamadan floryaya giderdik ormanın etrafında 7 tur olmak üzere tam 10km koşardık kondisyon için ve sırılsıklam olurdum normal antremanlardada öyle yani basketbol ve günlük 20dk koşu bandında yürüyüş sayesinde 82kg den 69kg düştüm 4 ayda :)

senin o 1 1buçuk saatte koştuğun km kick boks ta sadece ısınma olarak yapiyolar asıl ant o ısınmadan sonra başlıyor zaten

iyide aynı tempoda koşmuyoruzki normal bi kardio antrenmanı gibi değil yani çalım atmak için , şut atmak için ayrı ayrı efor harcıyoruz büyük bi sahada 2 gün kendime gelemiyorum maçtan sonra

Back
Yukarı