EN İYİ HAREKET??

Kardeş sen , en iyi güç hareketi demişsin , kas ne alaka deadlift zaten vücudunu güçlendirir kasta elbet olur.
Yok demek istediğim deadlift tabi vücudu güçlendirir ama harekette sırt zorlanıyo hani bazılarının sırtı parça parça oluyo sırtta belirgin kaslar yaparmı diye merak ettim ondan sordum kardeş

Yok demek istediğim deadlift tabi vücudu güçlendirir ama harekette sırt zorlanıyo hani bazılarının sırtı parça parça oluyo sırtta belirgin kaslar yaparmı diye merak ettim ondan sordum kardeş
deadlift hareketi arka bacak bel ve sırta etkisi vardır ama barfiks geçmek özellikle bar plağı bağlayıp geniş açıyla geçmek sırt için mükemmeldir ağırlık olaraksa barbell row ve dumbbel one arm row harika bir hareketlerdir sırt için birde dumbbell pulloveri şahsen sırt günü tercih ediyorum ne kadar nizami yapsamda sırt çalışıyor acaba sorun mu var diye araştırmıştım ronnie coleman ve dorian yates gibi sporcularda sırt günü tercih ediyorlarmış

Genel olarak Bacak hareketlerinin hepsi güç ve dayanıklilik adina en onemli hareketletdir.Ama sirt,omuz yer hareketleri olsun barfixi olsun sinavi olsun hepsi es gecilmemesi gerekir sunu yaparsam yenilmez olurum diye birsey yok

Yorumlara bakılırsa çoğu kişi şnav ve mekik demiş ancak bunun yanında bacak kaslarına daha çok çalışmanı öneririm (Ayağını yere sağlam bas hesabı ;))

Back
Yukarı