deadlift.arkadaşlar vücudu en çok güçlendiren direnci en hızlı arttıran kısacası güç için en iyi hareket hangisidir?
Kardeş sen , en iyi güç hareketi demişsin , kas ne alaka deadlift zaten vücudunu güçlendirir kasta elbet olur.Deadlift hareketi beli kaslandırır mı ?
Yok demek istediğim deadlift tabi vücudu güçlendirir ama harekette sırt zorlanıyo hani bazılarının sırtı parça parça oluyo sırtta belirgin kaslar yaparmı diye merak ettim ondan sordum kardeşKardeş sen , en iyi güç hareketi demişsin , kas ne alaka deadlift zaten vücudunu güçlendirir kasta elbet olur.
Sırtta en temel olan hareket barfikstir ve çok iyi parçalar,güçlendirir.Yok demek istediğim deadlift tabi vücudu güçlendirir ama harekette sırt zorlanıyo hani bazılarının sırtı parça parça oluyo sırtta belirgin kaslar yaparmı diye merak ettim ondan sordum kardeş
deadlift hareketi arka bacak bel ve sırta etkisi vardır ama barfiks geçmek özellikle bar plağı bağlayıp geniş açıyla geçmek sırt için mükemmeldir ağırlık olaraksa barbell row ve dumbbel one arm row harika bir hareketlerdir sırt için birde dumbbell pulloveri şahsen sırt günü tercih ediyorum ne kadar nizami yapsamda sırt çalışıyor acaba sorun mu var diye araştırmıştım ronnie coleman ve dorian yates gibi sporcularda sırt günü tercih ediyorlarmışYok demek istediğim deadlift tabi vücudu güçlendirir ama harekette sırt zorlanıyo hani bazılarının sırtı parça parça oluyo sırtta belirgin kaslar yaparmı diye merak ettim ondan sordum kardeş