En çok begendiniz Film ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım en cok begendıgım film taşıyıcı ..filmdeki aktor gercekten guzel bir calısma gerceklestırmıs vucut geliştirme bakımından bench_O

jason statham dır kendileri. guy ritchie yönetmenliğinde çektiği filmleride denemeni tavsiye ederim özellikle Revolver i

jason statham dır kendileri. guy ritchie yönetmenliğinde çektiği filmleride denemeni tavsiye ederim özellikle Revolver i

Snatch'te de oynuyodu, ama orda aksiyondan çok komik bi rolü vardı. guy ritchie nin çektiği filmlerdeki her oyuncu komik zaten..
bu arada jason statham komple sporcu, dövüş sanatlarında uzman tabii ama aynı zamanda ingiltere olimpik dalma takımında olduğunu da belirteyim..

Revolver'ı bende şiddetle tavsiye ederim, kesinlikle basit bir film değil.

jason statham ne çekse izlerim :)
ondan sonra the dark night,american history x,batman begins,harsh times,eastern promises vs bir dünya.

Ben korku sevmem, korku filmleri ben dengemi bozuyor. Duygusal bir karakter olduğum için etkisinden geç çıkıyorum. O yüzden illaki korkmak istiyorsam tercihim gerilim oluyor. Bu zamana kadar hep Macera, komedi ve dram izledim. Şu aralar gerilim filmlerinden zevk alıyorum. Ama işi korku boyutuna getirenler bana tiksinti veriyor.
Vücudu sağlam oyunculardan izlediğim filmler ise: Oyun Bozan, Yeni Nesil Ajan, Dehşet Sokağı, Miami Çetesi, Blade, Büyük iskender vs..

yenilmez 2 diye bir film izledim geçen sene film cehennemde filmi gibi hapisanede geçiyor..unutamadığım filimlerden .. başroldeki zenci boksörde harika vücut var kim olduğunu bilmiyorum ama film motive edici bulabilirseniz tavsiye ederim

pedro almodovar,alejandro amenabar,ferzan özpetek ve fatih akın'ın çektiği tüm filmler, ice age 1-2, shrek 1-2-3, lotr 1-2-3, harry potter 1-2-3-4, laberinte del fauno (pan'ın labirenti), c.r.a.z.y. , romance and cigarettes.

Gladiator
Forest gump ve (diğer Tom hanks filmleri)
Rain man
Robbin williams ın çoğu filmi özellikle Uyanışlar ve can dostum.
Türk filmi olarak da Babam ve oğlum çok başarılıydı.

Kesin izlemeniz gereken 2 film öneriyim.

Never Back Down ( Asla Pes Etme )
Babylon A.D ( Babil M.S )

''CENGİZ HAN'' son zamanlarda beni etkileyen en süper film. Herkes beğenmeyebilir ama bana göre bir liderin lider olmadan çektiği sıkıntıları ve sıkıntılarına göğüs germesi muhteşme bir film.

Paramparça Aşklar Köpekler / Amores perros

Back
Yukarı