En çok begendiniz Film ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Sinemaya Cok Gidermisiniz ? En cok hangi Filmi begenirsiniz ?

Yerli ve Yabanci Filmler olarak ?

Benim Favori filmim Gladyatör!

Ve daha Yeni Man on Fire filmine baktim, Denzel washington ba$rolde,

ben filme 6 üzerinden 4 veriyorum.

image10_large.jpg

sana katılıyorum 2 filmde de.ayrıca gladyatör ün en vurucu yanı russel crowe un rol başarısı ve filmin müzikleri.sound trackini al tavsiye ederim.benim diger favorilerim son samuray (tom cruise) filmi ama tom degil de samurayların oynu beni çok etkiledi,ayrıca olagan şüpheliler(kevin spacey)ayrıca şuan aklıma gelen belki güleceksiniz ama kiss of the dragon(jet lei) adam çok gerçekci dövüşmüş ve tabiki terminator 1 ve 2.

Filmin soundtrackini aldim :) Dinlenmek istiyene güzel bir cözüm

The last samurai´e de seyrettim, oda cok süper neydi ismi samurai´lerin basi ??

Kiss of the dragon filmine bakmadim, indiririm onu.

White chicks´e de baktim bu arada Cok komik :D

evet çok komikti despo.samurayın adı da katsumoto idi.komik filmleri bende severim ismi aklıma gelince yazarım.kiss of the dragon u mutlaka izle

Haa dogru KATSUMOTO 8)

analiyze this,süperdi ikincisini begenmedim.ayrıca ah marry vah marry ben stiller ın

Analyze that ? degilmi ismi ? Kiminleydi robert de niro ?

Ah mary´ye de baktim, ben stiller cok komik :D yeni filmi var su an sinemalarda, Dodgeball ingilizce.

billy crystal la robert de niro ama ilk olan güzeldi,ikinci bölmü pek tutmadım.ayrıca dedigin filmi ben kaçak seyrettim fena degildi(dodgeball)

Dodgeball, hic sevmedim aslinda gicik oldum su ben stiller´den o filmden sonra :x:

evet o filmin ilki cok Komikti 2. izlemedim, hatirlayabildigim kadariyla.. truva filmi de kötü sayilmaz

turuva güzeldi ama o role bradd pitt bence yakışmamış adamı severim ama oraya daha erkeksi biri lazımdı bence rusell crowe gibi ayrıca hector a hasta oldum o filim de ölmesini hiç istemedim

Re: En begendiniz Film ?

Despo dedi:
Sinemaya Cok Gidermisiniz ? En cok hangi Filmi begenirsiniz ?

Yerli ve Yabanci Filmler olarak ?

Benim Favori filmim Gladyatör!

Ve daha Yeni Man on Fire filmine baktim, Denzel washington ba$rolde,

ben filme 6 üzerinden 4 veriyorum.

image10_large.jpg
benım favorım kemık koleksıyoncusu.eskıdı dıye dusunenler olabılır ama bence arsıvlık.

Ingilizce ismi ne o filmin ?

sinemayı severim sık giderdim ama bu aralar gidemedim fazla. en beyendiğim filmlerden biri FOREST GAMP diyebilirim. ve her sporcuya spor dışında da değişik aktiviteler tavsiye ederim kendini rahatlatma ve değişiklik açısından iyi hissetmeyi sağlıyor bence.

mel gibsonun breaveheart müthiş beni çok etkilemişti birde bruce willsin sixth sense altıncı his oda çok güzeldi hele o müthiş final sahnesi insanın kanını donduruyor

ben genelde vin dieselin filmlerini seviorum (Hızlı ve Öfkeli , Pitch Black , The Chronicles of Riddick , Agent Triple X) buarada Vin Diesel ile ilgili bi iyi bi kotu haberim war ; ii haber Hızlı ve Öfkeli 3 te oynıcakmıs :D kotu haber ise Agent Triple X 2 de yerine ice cube oynıcakmıs :( ne alaka di mi ??? ben the others ın fınalını tek gecerim ;)

Herşeyiyle predator!!! Ardından pulp fiction, the usual suspects, reservoir dogs, fargo, shawshank redemption, one flew over the cuckoo's nest, fight club, american history x...

THE crow-Requem 4 a dream -terminatör serisi.-- rocky 1- spiderman serisi. ve en babası ve bir numaram

THE GODFATHER

The Chronicles of Riddick benimde çok hoşuma gitmişti, jet lee nin hero, korkusuz, birazda nostalji yapalım karate filimlerinden mesela Şampiyonlar Takımı, Kan Sporu, nikılıs keyç (yazılışını çıkartamadım :) ) wheather man. Bunlar aklıma en beğendiğim filimlerden.

Sevgilerimle.

Back
Yukarı