Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
sercan1980 dedi:Tebrikler gerçekten güzel bir vücut. Biraz trapez olursa ve bel incelirse çok daha iyi durur bence. Peki bu 3 sene zarfında ne kullandın? hangi kürleri uyguladın? teşekkür ederiz.
spormen dedi:evet kardeş tebrikler çok güzel bir vücut başarılarının devamını dilerim
hernan77 dedi:vucut bence süper. gelecek vaad eden bi vucudun var. bi üç yıl daha iyi çalışır hacim yaparsan kimse seni tutamaz. başarılarının devamını dilerim. kolay gelsin....
coldfire4 dedi:3yılda cok büyük kürler yapmadıkca o vücut olması olanaksız oldugu gibi bence o resimdeki sende deilsin hee nerdenmi anladım kimse kendi resmini ayii yada ayiii.3 gibi kaydetmez :x
beat me dedi:daffy gerçektende bu senmisin eğer sensen çok güzel bi vücudun war başarılar dilerim ha bide ölçülerini fln yazarsan bizi merakta komazsın tebrikler![]()
beat me dedi:daffy gerçektende bu senmisin eğer sensen çok güzel bi vücudun war başarılar dilerim ha bide ölçülerini fln yazarsan bizi merakta komazsın tebrikler![]()
2 yıl önceki resimlere yorum yaparak ne elde ettin anlayamadım?süper vücut , boy çok kısa gibi geldi , belden omuza kadar olan vücut kısmı kısa geldi.
ludacris 1 ay önce burada yorum yapmış üye fotoları herkesin yorumlarına açık biryerdir,eğer kişisel birşey sormak istiyorsan nedenini özel mesaj atarak yap.2 yıl önceki resimlere yorum yaparak ne elde ettin anlayamadım?