İyi günler arkadaşlar.Kemikli bir yüze sahibim , elmacık kemiklerim biraz çıkık ,böyle olunca güldüğüm zaman elmacık kemiklerimin orada biraz fazla deri toplanıyor.Benim sizden isteğim yüzümü biraz daha inceltmek için ne yapmam gerekli?(inceltmeden kastım yüzüm biraz yağlandı bu yağların gitmesini istiyorum sivilcede yapıyor./Yasım 18 ) Yardımlarınızı bekliyorum .Şimdiden teşekkürler.
cildin şişliği kalınlığını bilemem ama sivilceler için doktora gittim benim cildiğim de yağlı yani parlaktır. Bir ilaç verdi Clindoxy diye yağlanma baya bi geçti ama ilaç antibiyotik gibi bitene kadar kullanmanız gerek gece yatarken sordum tavsiye edebilir miyim diye ciltte açık yara yoksa tavsiye edebilirsin dedi.
Kesin olmamakla birlikte bir bilgi paylaşayım. Kilo alırken yağ ilk olarak yüzümüzde, kollarımızda ve bacaklarımızda toplanır. Verirken de ilk olarak yüzümüzden, kollarımızdan ve bacaklarımızdan veririz (o kısımlar incelir). Forumda okumuştum sanırım ama emin değilim. Hatta sınav dönemi yemek yemeyen ya da ağır hastalık geçirip kilo veren insanların yüzlerine bakıp derler sen güçsüz düşmüşsün diye. Bu tezi destekliyor sanırım.