ellerimde nasır oluşuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nickytr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar
günlük salonda vg yapıyorum
akşam evde düzenli barfik çekiyorum ne kadar eldiven taksamda
parmaklarımın avcumunla birleştiği yerde top top nasır veya su toplaması oluşyor krem sürüyorum yumuşuyor ama bunları geçirme yolu nedir ?

Eldiveninde de sıkıntı olabilir, eğer yeteri kadar korumuyosa eldiveni değiştirebilirsin. Ayrıca anladığım kadarıyla artık senin nasırlar tam oluşmuş, bundan sonra hemen de geçmez.. Aslında 1-2 hafta krem sürüp antrenman yapmasan geçer diycem ama sporsuz ne yapacaksın :)

evet haklsıın eldiveni biraz geç aldım vg deyken pek sorun olmuyor ama barfik çekerken
çok kötü acı hissediyorum.

İlk baslarda bende ellerımde sertlesme olunca nasır olucagnı düşündüm ve ellerimi sardıktan sonra eldiveni takıyorm 3 ay oldu sıkıntı yok olucagınıda sanmıyorum sende öyle yap derim

Eczanelerde nasir bantlari satiliyor.Almani öneririm cok ise yariyor.nasirin ustune yapistiriyorsun,o bolgeyi baya baya yumusatiyor.sonra sen elinle ittiriyon nasir gidiyor..

Bende eldivenin altına boksörlerin de kullandığı 3 mt'lik sargılardan sarıyorum. Bir nebze nasırları hafifletmeyi başardım.

Sadece dışarıda bisiklet sürerken eldiven kullanırım, o da gereklilik olduğundan ama salonda vücut geliştirme yaparken böyle bir zorunluluk hissetmiyorum. Bu zamana kadar hep salonlarda eldiven kullanmadan çalıştım ve bir nasır durumuyla karşılaşmadım.

Ben arada bir nasırlarımı kesiyorum. Bunu deneyeniniz var mı yok mu bilmiyorum ama alkol ile temizlediğim tırnak makasıyla bir güzel kesiyorum. Çok derin kesmezseniz acımıyor bile nede olsa sadece ölü deri. En fazla 2-3 günde nası olan yerler dümdüz oluyor.

Back
Yukarı