Ellerde oluşan yaralar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar, spora başlayalı 1.5 ay oldu.
Başlamadan önce olmayan ve başladıktan sonra ağır kaldırmaktan dolayı resimde kırmızıyla gösterdiğim alanda iki elde de 4 adet, deride ufak sertleşmeler ve izler oldu.Bırakınca düzelecek biliyorum fakat bırakmadan düzelmesi için neler yapabiliriz? Sizde de var mı bu izlerden?
Ekleme: 2 haftadır eldiven kullanıyorum
31212486.jpg

jackal53 2 hafta öncesine kadar eldivensiz yapıyordum hiç aklıma gelmedi böyle olacağı, 2 gündür krem sürüyorum. Eldivenler sedona bisikletimin eldivenleri ne kötü ne de mükemmel :)

demircan256 sağolasın hocam eldivenle yola devam :)

revolte_21 Hocam çok farklı bi açıdan bakmışsınız cidden tebrik ederim :) Ama birinin elini tutarken insan tereddüt ediyor işte :)

ben eldıvensız calısanlardanım :)

gecmez ama azaltılabılır her 2-3 gunde bır naısr torpulerı var cok guzel sımdılerde can yakmayan onlarla yada ponsa tasıyla hafıf hafıf ovalayın zamanla yumusucak ve az oluscaktır bırde her gun gunde 1-2 kez el kremlerı var ozel eller ıcın nasır karsıtı onlardan surun :)

benı sorcaksanız ben mutluyum nasırlı ellerımle :)

eğer kökten kurtulmak istersneiz..benimde daha önce kullanmış olduğum o kadar etkisini gördüümki hangi elimd eolduğunu hatırlamıyorum(ama spora başladığımdan yinede var)...

eczaneye git deki nasır bandı ver ;

kullanımı ;

nasırın üzerine yapıştırıyorsun(yara bandına çok benzer) 3 gün su değmeyecek derler malesef bende öyle yapmak zorunda kaldım...

sonra bantı kaldırıyorsun..o nasır alanı uyuşmuş oluyor..bıçakla parçalasan gık demessin acı yok çünkü...

neyse eline bir jilet alıp o alanı kazıyorsun...kan v.s hiçbirşey olamz..için rahat olsun...

bunu uygula yararını göreceksin...

kolay gelsin...

Eldivenede gerek yok , sargı bezide iş görür ;)
Nasır çok sıktığın ve ağır kaldırdığın için zorlanmadan dolayı oluşuyor.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ellerdeki-nas-rlar-t3824.html?t=3824&highlight=nas%FDr

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı