elim sakat etkili karın kası çıkaracak bir program bekliyorum arkadaşlardan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeWater
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BeWater

Üye
evet malesef 1 ay önce 4. parmağımı kırdım ve spor salonunda birçok hareketi yapamaz oldum bu bir ay boyunca karın ve bacak çalışmayı planlıyorum ve bu 1 ayda karın kaslarımi iyice belirginleştirmek istiyorum karın kasımi iyice yorucak bir program rica ediyorum deneyimli arkadaşlardan şimdiden teşekkür ediyorum

8 min abs tavsiye ederim youtube da var.Kolay gelirse level 2 vb. var.Başlangıç için gayet ideal bir program bence ve düzenli yapıldığında faydasını gösteriyor.

kardioyaya agirlik vererek yag oranini düsürmeye bak bu süre icersinde,karin kaslarinin belirginlesmesi yag oraninla alakalidir.

kardioyaya agirlik vererek yag oranini düsürmeye bak bu süre icersinde,karin kaslarinin belirginlesmesi yag oraninla alakalidir.

anladım zaten şu bir ay kondisyon tarzı gidicem ve elim alçıdayken şu 1 ay spor yapamadığımdan iştahım çok arttı beslenmemi bozmaya başladım şim di şu 1 ayın acısını çıkarıcam yağ yakmaya, karın kaslarına ve bacağa yüklenicem

arkadaşlar dün gittim en son yavaş yavaş kendimi toparlamaya bşladım malesef telefonumun pili bittiği için foto gönderemedim bu arada bu süreeci hızlandırmak için weider amino 2200 başlayacam tavsiyeniz varsa söyleyin lütfen

Arkadaşlar babamı nasıl ikna edebilirim, futbolcu olmak istiyorum ama o istemiyor, hem okuyup hem futbolcu olmak zor biliyorum ama bulunuğum yerde çok kolay sizce bbaamı ne diyerek ikna edebilirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cardioyla yağ yakmak bir yere kadar işe yarar hatta düzgün beslenme olmazsa karından yağ molekülü kullanacagina kastaki glikojeni kullanir ve göbeğim erisin derken kas kaybına ugrayabilirsin.
Benim de parmagim 3 haftadır kırık son bir haftadır antrenmana başladım. Bayan olarak tek elimde 5 kilodan fazla tutmadigim için 3 parmakla idare ediyorum ama ağır çalışıyorsan tabi daha zor.
Karın için mekik cekmemeni, daha çok karını da işin içine alan tüm vücudu da çalıştıran hareketler yapmani öneririm. Plank gibi. 3-4 tane öldürücü hareket var gerçi onları yaptıktan sonra zaten bitiyorsun ama nasıl tarif edeceğimi bilemedim şu an ;)

forumda sorunmu var

Yağ oranını %12 lere düşürmeden karın kaslarını çıkartamazsın. Karın kası geliştirirsin ama yağların arkasında kalır. Cardio ve beslenmene dikkat etmelisin. Supplement olarak yemeklerden önce CLA antrenmandan önce L-CARNITINE öneririm.

Back
Yukarı