Elestiriye açıgım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 1.70 boy 65 kiloyum. 1 yıldır bu sporla uğraşıyorum. Boy kısa olduğu için çabuk hacim aldım. Alt gogusumde,karın bölgemde yaglanma var. Sirttada hafif yaglanma var ama alt göğüs ve karına nazaran daha az. Şimdi sıkıntım çoğu sporcu ideal kilosundan 20 kg fazlayken definasyona giriyor ama ben 80 kilo olmayı bekleyemiycem. Yani mutlu değilim alt göğsümü ve karın bölgemii toparlamak istiyorum ancak çevremdeki çoğu kişinin beğenip egomu tatmin ettiği kollarım ve omuzlarım küçülecek diye korkuyorum. Büyük ikilemde kaldım bi yol gosterseniz tahminen kaç cm küçülür kol ? Kol su an 37 cm. Bel ölçüm de 81. Diğerlerini net bilmiyorum. Öğrenip ekliycem. Şimdiden teşekkürler.o_O
http://i.hizliresim.com/aop5X5.jpg
http://i.hizliresim.com/VlNVDv.jpg

yanlis anlamadiysam yazdiklarindan su anda 65 kg sin,yani bu Kilo ile definasyona girip kac Kilo ile cikmayi planliyorsun?kilon su andada cok degil,resimlerinede baktim bence biraz daha hacim almaya bak.

Hacim almaya devam ederken karın bölgemde ki yağları da eritmek istiyorum kötü bi görüntü oluştu çünkü. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum

Burdaki matametik proflarına kafayı takma.Ayaz en iri halinde 175 boya 74 kilo idi.Bence kilo verebilirsin.Sonuçta Çok büyüüüük bir çoğunlumuz yarışmacı değiliz ve sağlıklı olmanın yanı sıra fit bir forma girmek için yapıyoruz bu sporu.

Bir çok mankenlerin bel ölçüsü 73 ile 76 arasında.O yüzden rakamlara takılma ve kilo vermek istiyorsa ver ;)

kollar ve omuzlar soyledigin gibi iyi ama gousler bunlarin gerisinde kalmis

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dikkate alıp,zaman ayırıp yorum attığınız için öncelikle teşekkürler. Hedefim 4kg yağ 1 kg kas kaybetmek. 1 kg kas fazla farkındayım ama ne olağanüstü bi şekilde düzenli beslenebilirim ne de supplement kullanabilirim. Spor salonu bile ücretsiz ögrenciyim , emniyetin spor salonunu kullaniyorum(polis çocuğu) neyse maddi durumu biraz fazla açtım. 4 yağ 1 kg kas yakarsam ;
-Kol 37 den kaça duser ? (Tahmini bi yorum)
-4 kg yağ 1 kg kas yakarak 60 kg inmeyi düşünüyorum,bu şekilde pek abs umudum yok ama en azından karındaki yağların gitmesini umuyorum,sizce umduğumu bulabilirmiyim ?
Şu 2 sorumada cevap gelirse çok sevinirim.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı