Elektrikli Izgara mı Tefal Actifry mı ?

Benim gibi eminim sizde haşlamadan bıkmış durumdasınız.

Bu iki ürün arasında kaldım.Elektrikli Izgaradan kastım internette "Era" markasının ürettiği altına su koyulan ızgara. (59 TL)
Tanıtım Videosu: Era Elektrikli Mangal. - YouTube

Diğer üründe pek çoğunuzun duyduğu Tefal Actifry (289 TL)
Tanıtım Videosu: Video İnceleme - Tefal ActiFry - YouTube

Şimdi fiyatlara bakmazsak elbette Tefal Actifry alın denilecektir.
Benim sizden istediğim bu iki ürünü sağlık açısından kıyaslamanız.
Tefal Actifry 1 kaşık zeytinyağı ile 1 kilo patetesi kızartabiliyor bunun yanında pek çok yemeğide yapabiliyor.
Elektrikli Izgara'da tamamen sökülebiliyor ancak tavuk göğüsü gibi yağsız etlerde ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
-Elektrikli ızgaranın elektrik faturasına ne kadar bir etkisi olur (aktif kullanan arkadaşlar için)

Benim gibi eminim sizde haşlamadan bıkmış durumdasınız.

Bu iki ürün arasında kaldım.Elektrikli Izgaradan kastım internette "Era" markasının ürettiği altına su koyulan ızgara. (59 TL)
Tanıtım Videosu: Era Elektrikli Mangal. - YouTube

Diğer üründe pek çoğunuzun duyduğu Tefal Actifry (289 TL)
Tanıtım Videosu: Video İnceleme - Tefal ActiFry - YouTube

Şimdi fiyatlara bakmazsak elbette Tefal Actifry alın denilecektir.
Benim sizden istediğim bu iki ürünü sağlık açısından kıyaslamanız.
Tefal Actifry 1 kaşık zeytinyağı ile 1 kilo patetesi kızartabiliyor bunun yanında pek çok yemeğide yapabiliyor.
Elektrikli Izgara'da tamamen sökülebiliyor ancak tavuk göğüsü gibi yağsız etlerde ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
-Elektrikli ızgaranın elektrik faturasına ne kadar bir etkisi olur (aktif kullanan arkadaşlar için)

Selam,

Bence Döküm ızgara tava artı Tava spray.

Evde her ikiside mevcut Tefal bence kullanım açısından daha pratik geliyor. Birçok şeyi rahatça yapabiliyorsunuz tad olarakta güzel oluyor.

sonuçta kızartma, sağlıksız sayılmaz mı ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:35 ----------

Selam,

Bence Döküm ızgara tava artı Tava spray.

Döküm ızgaradan ziyade üstten ısıtmayı daha sağlıklı buluyorum ızgarada.Bu sayede yanma yapışma olmuyor.

Era_SM13_Kapakli_Kokusuz_Elektrikli_Teflon_Izgara.jpg

Resimdeki elektrikli ızgarayı almaya karar verdim
Kapaklı Kokusuz Dumansız Teflonlu Elektrikli Izgara, Kargo Bedava! 63.80 Tl'ye alıyorum.
Actifry'dan vazgeçtim şuan kafama takılan tek konu sık sık (hafta için günde 1 hafta sonu 2) kullanacağıım bu cihazın elektrik faturasına etkisi.
Malum öğrenci evi.

Back
Yukarı