El yayı

Öncelikle merhaba 14 yaşındayım ve 2 adet el yayı ile 26 gündür çalışıyorum .. her gün ve 3 set halinde çalışıyorum .. her gün her setteki tekrar sayısı 1er artıyor ilk başladığımda 3×25 yapıyordum 26 gun sonra yani bugün 3×51 yaptım ve fazla zorlastı ayrıca daha iyi ve düzenli bir program önerebilirmisiniz ???

el yayını güç için kullaniyosan set set yapmana gerek yok bide bende almak istiyorumda ne kadara aldn

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

el yayını güç için kullaniyosan set set yapmana gerek yok bide bende almak istiyorumda ne kadara aldn

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hocam metrodan almıştım dunloop marka bir çifti 8tl idi heralde ama size tavsiyem dışı sünger yada yumusak olandan alın .. bendeki sert plastik tutuş yerleri ve bazen eli acitiyo

bende de var iki tane. arada bir çalışıyorum, koluma bileğime kan akışını hızlandırdığı düşüncesiyle çalışmalara destek amacıyla yapıyorum. tek başına bir işe yarayacağını zannetmem. sen en iyisi hem yayı sık, hem de forumda mekik şınav hareketleri falan var, onları yap.

Hocam zaten ağır bir şınav programım var aynı zamanda air alert 3 programını da uyguluyorum .. yakında barfiksde ekleyeceğim .... bu el yayını da hergün uyguluyorum.. tek sorunum bu el yayını nasıl programlamam gerektiği .. çünku 3 set çalışıyorum ve her gün her setteki tekrar sayısı birer artıyor ...

kardeş onun bir programı yoktur herhalde. ben hiç denk gelmedim. dambıl kaldırmazdan evvel ya da sonra, bir kaç dakika sıkıp bırakıyorum.

Back
Yukarı