El yayı (sık sık ) kullanımı

Evet bu konuda hakkında önceden konu açılmıştır.Söylemiştir ama aklıma bazı sorular takıldı.

Bu el yayı denen zımbırtı bilek ( bilekten kastım saat takılan yer değil ! ) kol (pazuların olduğu yer ) cidden faydası varmı ? Faydası varsa vg yada bb yapan hocalarımız yada bu işe yıllarını vermiş kişiler bu aleti düzenli kullanıyormu ?

Kollardaki damarların belirginliği bu el yayını kullandıklarındanmı kaynaklanıyor ?

Fazla kullanımında herhangi bi overtraning durumu yaparmı ?

Eğer bu alet işe yarıyorsa herkeste 1 tane bulunması gerekmezmi ?

Bu konuya artık bi nokta koyalım :)

Saygılar...

Ben 3 aydır kullanıyorum damarlar çıktı güçlendi önkolum. Biraz büyüdü ama fazla değil. Büyütmek istiyosan basınç ayarlı el yayları var onlardan alıp 10 tekrar yapabileceğin seviyede çalışabilirsin.

2-3 ay önceye kadar ben de kullanıyordum . Hep monutumun cebimde taşıyodum otobüste vb hep sıkıyordum. Sonra baktım ki kolumda orantısızlık olmaya başladı . Hacim sağladığını söyleyemem fakat ön kolun sertleştiği ve damarların belli olmasını sağladığını söylebilirim..

Ayrınca çok sıktığım için zamanla yumuşamaya başlıyor. Ayda 1 kere değiştiriyordum (:

2-3 ay önceye kadar ben de kullanıyordum . Hep monutumun cebimde taşıyodum otobüste vb hep sıkıyordum. Sonra baktım ki kolumda orantısızlık olmaya başladı . Hacim sağladığını söyleyemem fakat ön kolun sertleştiği ve damarların belli olmasını sağladığını söylebilirim..

Ayrınca çok sıktığım için zamanla yumuşamaya başlıyor. Ayda 1 kere değiştiriyordum (:

Orantısızlık herhalde sol kolun sağ koldan daha güçlü/güçsüz olması sanırım ?

Back
Yukarı