Ektomorfun dibinden- 2.5 sene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

seljuk

Üye
Yaklaşık 2.5 sene önce spora başladım. İlk 1.5 sene ne yaptığımı bilmeden aralar vererek spora gidip geldim.Sonra tanıştığım bir arkadaşım ile biraz araştırmaya başladım.Şu an bu haldeyim. Kimileri sıfırdan başlayıp iyi yerlere gelmekle övünürler. Bu benim eksilerden başlayıp sıfıra gelişimin hikayesidir :)

2.5 sene önceki ölçülerim(Sıcak ölçüler)
Omuz 101
Göğüs 84
Bel 69
Pazu 28
Kg 63

Şu anki ölçülerim(Soğuk)
Omuz 118.5
Göğüs 94.5
Bel 83
Pazu 34.5
Kg 78
Boyum 187 Yaşım 20
Yorumlarınızı bekliyorum :)
SoibbRH.jpg
6Ec4Tco.jpg

İlk 1.5 seneyi saymadan değerlendiriyorum 1 sene için biraz geri kalmış.Belinde cok kalinlasma var tabi orda 2.5 senelik bel olcusu.Omuz iyi gelismis.Gogus normal kollar geri kalmıs.Bundan sonra daha dikkatli beslenip daha dikkatli yap.Hala bilgilerinin eksik olduğu düşüncesindeyim.

Kaybetmeden kazanmayı öğrenemezsin

2.5 Sene için bence biraz az gibi geldi ama emin ol 3 senedir şu sporu yapanı tanıyorum senin vucudun onunkinden güzel.
amacım moral bozmak yada seni spordan sogutmak degil. daha fazla hırs yapmanı istemem.

şu değişimin normal şartlarda 6 ayda rahatlıkla olurdu tabiki çok iyi beslenmek ve iyi bir çalışma programıyla.. bence çok zaman harcamışsın

şu değişimin normal şartlarda 6 ayda rahatlıkla olurdu tabiki çok iyi beslenmek ve iyi bir çalışma programıyla.. bence çok zaman harcamışsın

Verilen cevaplar her zaman kişisel oluyor. Hatta geçen "Güldür Güldür" adlı programda da denk geldim bununla ilgili bir konuya. Hani oturduğumuz yerden şunu şöyle yapardım bunu böyle yapardım deriz ya. Hah işte direk bu konuyu anlatmışlar. Her zaman oturduğumuz yerden demekle olmuyor bu işler.
Hep "bence, bana göre, ben olsam" diye başlıyor çoğu zaman cümlelerimiz. Sen olsan ama arkadaşın imkanları sende olsa; sen olsan ama arkadaşın vücudu sende olsa; sen olsan ama arkadaşın metabolizması sende olsa; sen olsan ama arkadaşın sosyal yaşantışı, fiziki şartları da sende olsa. Bakalım 6 ayda rahatlıkla oluyor mu olmuyor mu?

Verilen cevaplar her zaman kişisel oluyor. Hatta geçen "Güldür Güldür" adlı programda da denk geldim bununla ilgili bir konuya. Hani oturduğumuz yerden şunu şöyle yapardım bunu böyle yapardım deriz ya. Hah işte direk bu konuyu anlatmışlar. Her zaman oturduğumuz yerden demekle olmuyor bu işler.
Hep "bence, bana göre, ben olsam" diye başlıyor çoğu zaman cümlelerimiz. Sen olsan ama arkadaşın imkanları sende olsa; sen olsan ama arkadaşın vücudu sende olsa; sen olsan ama arkadaşın metabolizması sende olsa; sen olsan ama arkadaşın sosyal yaşantışı, fiziki şartları da sende olsa. Bakalım 6 ayda rahatlıkla oluyor mu olmuyor mu?
tabiki birçok faktör etkili çalışma saatleri,beslenme, fizyoloji vb.. ben 6 ayda yapılır dediysem ciddi bir emek vererek yapılabileceğini kastetmiştim.

ölçütleri iyi değerlendirmek lazım
1 sene düzgün çalıştıysan
beslenmeni çok iyi ve düzgün yapsan yazardın muhtemelen çok iyi değildi takviyelerede koştuğunu sanmıyorum
ölçülerdeki artış iyi sadece süreyi baz almak çokta doğru olmaz beslenme dinlenme varsa programdaki hataları düzeltip devam et başarılar

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı