Enver Can
Üye
Arkadaşlar 1.90 boy 82. kiloyum. Özel programdan önce 61 kiloydum. Kilo alma programı uygulamıstım vücut geliştirme dışında yağ oranım az. Bunu vücut tipine de hızlı metabolizmaya da bağlayabiliriz neyse. Benim size sorum. Haftada 4 gün gidiyorum spora.
Pzt: Göğüs Kol sırt
Salı:Omuz bacak arka kol
Çarşamba dinlenme
Perşembe Göğüs kol sırt
Cuma Omuz bacak arka kol
CMT-PZR DİNLENME. Sahilde 30 dakika bisiklet sürüyorum.
Vücut yapım ektomorf evet ve sizce bu program bana uygun mu ? Yoksa 1 günlük fazlası mı var ? 1.ayım bitiyor ve bende gelişim gerçekten hocamda söylüyor yavaş yavaş başladı. Özellikle kol ve göğüste. Sizce programım nasıl . Hocanın da onayı var bu iyidir diyor ve 3.ayın bitimine kadar böyle devam edelim diyor. Bence de mantıklı. Beslenmem doğal olarak günlük protein ihtiyacımı ve yaklaşık 4500 kalori alıyorum. (Karbonhidratta sıkıntım yok ). Görüşleriniz nelerdir. Saat 23.51
00.00'da 1.ayım bitmiş olacak.
Pzt: Göğüs Kol sırt
Salı:Omuz bacak arka kol
Çarşamba dinlenme
Perşembe Göğüs kol sırt
Cuma Omuz bacak arka kol
CMT-PZR DİNLENME. Sahilde 30 dakika bisiklet sürüyorum.
Vücut yapım ektomorf evet ve sizce bu program bana uygun mu ? Yoksa 1 günlük fazlası mı var ? 1.ayım bitiyor ve bende gelişim gerçekten hocamda söylüyor yavaş yavaş başladı. Özellikle kol ve göğüste. Sizce programım nasıl . Hocanın da onayı var bu iyidir diyor ve 3.ayın bitimine kadar böyle devam edelim diyor. Bence de mantıklı. Beslenmem doğal olarak günlük protein ihtiyacımı ve yaklaşık 4500 kalori alıyorum. (Karbonhidratta sıkıntım yok ). Görüşleriniz nelerdir. Saat 23.51