Ektomorf Mezomorf farki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EnsaraY

Yeni Üye
Arkadaslar daha once gorenler bilir, bazi resimlerimi paylasmistim herkes ektomorf vucut yapisina sahip oldugumu soyledi ama ben boyle dusunmuyorum cunku asiri hareketlli bir yapiya sahibim ve asagidaki fotograftada sanirim daha anlasilir olacak mavili olan benim kirmizili ise arkadasim ben 55 kiloyum arkadasim ise 57 ama acik bir sekilde goruldugu gibi ben daha kilolu gorunuyorum. Burda bu konuyu acarak bir yanlisida duzeltmek istiyorum ektomorf vucut kemikle alakalidir kiloyla degil. Ama malesef cogu kisi zayif gordugu herkesi ektomorf saniyor. ben birkac yil oncesine kadar sisman sayilirdim. ama resimdeki arkadasim hep zayifti yani vucut yapisi zamanla degismez

Eklentiler

• 080413171656.jpg
    080413171656.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 588
Son düzenleme:
Mezomorf vücut tipi dar kalça geniş omuzdur.Enerjiyle alakası yok eğer bunlara uyuyorsan ve çevrende omuzların çok iyi gibisinden tepkiler alıyorsan mezomorfsundur.

Ekto yada mezo bu sekilde pek bi fark yok. İkinizde aynı gibisiniz. Madem bu kadar takıntın var ikinizde spora başlayın aradaki farkı gôrün. Ancak arkadasın dediği gibi enerji ile alakası yok.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/uye-fotolari/s...er-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı