emnbey600
Üye
Merhabalar.Öncelikle 18 yaşındayım.Boyum 1.76.Kilom ise spora başlamadan önce 58 şuan ise 64 kilodayım.İlk ay 3kg dambıllarla 1 gün arayla tüm bölgemi çalıştırdım.Çoğunlukla yapmaya çalıştım.Beslenmeye çok önem vermiyordum ilk aylarda.Sonradan ufak araştırmalarla kendimi düzene koydum.2.aya başladığımda dambılların kilolarını yavaştan 5,7,9 diye arttırdım beslenmeme dikkat ettim.Programında şöyleydi:
Pazartesi:Göğüs-Omuz-Biceps
Salı:Sırt-Triceps
Çarşamba
ff
Perşembe:Göğüs-Omuz-Biceps
Cuma:Sırt-Triceps
Cumartesi ve Pazar
ff
Ve sonradan 1 gün arayla karın çalışması yaptım.Şimdi ise yaptığım araştırmalar neticesinde göğüs ve omuzun aynı gün çalışmanın iyi olmadığını çoğu kişi belirtti.Ancak yaptığım programda aşırı yorulma veya sakalatlanma olmadı.Omuz çalışmasını 3 hareket ve 8 tekrar yapıyordum.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Sizce programımı değiştirmeli miyim?
1. ayın başları

2.ayın sonları

Pazartesi:Göğüs-Omuz-Biceps
Salı:Sırt-Triceps
Çarşamba

Perşembe:Göğüs-Omuz-Biceps
Cuma:Sırt-Triceps
Cumartesi ve Pazar

Ve sonradan 1 gün arayla karın çalışması yaptım.Şimdi ise yaptığım araştırmalar neticesinde göğüs ve omuzun aynı gün çalışmanın iyi olmadığını çoğu kişi belirtti.Ancak yaptığım programda aşırı yorulma veya sakalatlanma olmadı.Omuz çalışmasını 3 hareket ve 8 tekrar yapıyordum.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Sizce programımı değiştirmeli miyim?
1. ayın başları

2.ayın sonları