Ekmeği ve şekeri keserek yağlardan kurtulmak mümkün mü?

Merhaba.
Ekmeği ve şekeri keserek yağlardan kurtulmak mümkün mü? şu an, yağ oranım 13%. 8 veya 9-a düşürmek istiyorum. Günlük karbohidrat ihtiyacımı glisemik indeksi düşük karbonhidratlarla gidericem. Bu durumda kaslar gitmez, değil mi?

sadece onları kesmekle biticek bir iş değil yağ oranını düşürürken de illa ki azda olsa kas kaybı olucaktır ne kadar dikkat etsende. yapman gereken en azını yaşamak

sadece onları kesmekle biticek bir iş değil yağ oranını düşürürken de illa ki azda olsa kas kaybı olucaktır ne kadar dikkat etsende. yapman gereken en azını yaşamak
Ama ben sırf yağ yakmak istemiyorum ve çalışmıyorum bunun için. Sadece ekmeği ve şekeri kesicem, ama günlük karbohidrat ihtiyacımı da karşılıycam. Bu durumda da, kas kaybı olur mu?

Ama ben sırf yağ yakmak istemiyorum ve çalışmıyorum bunun için. Sadece ekmeği ve şekeri kesicem, ama günlük karbohidrat ihtiyacımı da karşılıycam. Bu durumda da, kas kaybı olur mu?
az bir miktarda olur ilaç kullanan sporcular bile definasyonda bir miktar kas kaybeder normal yani o kadar takılcak bir durum olmaz o kadar çok özen gösterirsen

Back
Yukarı