Adkalmamış
Üye
Merhabalar bilgisi olan abilerim cevap verirse çok sevinirim. Ben 17 yaşındayım malum üniversite sınavı var önümde o yüzden spor için salona falan gitmiyorum evde yapmaya çalışıyorum. İnternette evde spor şeklinde arttığımda çıkan yazıların gerçekten yetersiz olduğunu fark ettim
ya gerçekten çok basit oluyo ( işte beş tane şınav çek iki kere kolunu kaldır tamam şu kadar kalori yaktın) ya da dambılları direnç lastikleri olanlar için eve yönelik hazırlanmış yazılar oluyor. Her ikisi de pek işime yaramadı ben de bi fikir almak istedim böylelikle araştıran başka insanlar da daha kolay ulaşır bilgiye.
Sorum şu, evse barfiks demirim vs var ben yaklaşık 50 şınav 15 barfiks 40-50 squat yapabilcek durumdayım ama dışardan baktığınız zaman zayıf biriyim kaslarımın fazla tekrarlarda gelişmiyceğini ağırlık altında büyüyceğini biliyorum bu yüzden ağırlığın tek tarafta olduğu archer push up tarzı egzersizlere yöneldim. Bu şekilde tüm vücut kaslarını ele alıcak bi antrenman öneriniz var mı ya da antrenmanında şu da olsun diyebilceğiniz bi egzersiz? Ha son olarak omuzlarım gelişmiyor abiler ya
Şimdiden teşekkür ederim

Sorum şu, evse barfiks demirim vs var ben yaklaşık 50 şınav 15 barfiks 40-50 squat yapabilcek durumdayım ama dışardan baktığınız zaman zayıf biriyim kaslarımın fazla tekrarlarda gelişmiyceğini ağırlık altında büyüyceğini biliyorum bu yüzden ağırlığın tek tarafta olduğu archer push up tarzı egzersizlere yöneldim. Bu şekilde tüm vücut kaslarını ele alıcak bi antrenman öneriniz var mı ya da antrenmanında şu da olsun diyebilceğiniz bi egzersiz? Ha son olarak omuzlarım gelişmiyor abiler ya

Şimdiden teşekkür ederim