Ek besin kullanmadan tekrar başlamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxx_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xxx_

Üye
Ben yaklaşık 3yıl bu sporla uğraştıktan sonra çeşitli nedenlerle 1.5 yıl kadar ara verdim. Şu an tabi bıraktığım günden 20 kilo vermiş vaziyetteyim. 85 kg den 65 kg ye düştüm. Ölçülerde baya azaldı mesela kol ölçüsü 41 cm den 33 cm e geriledi.

Sorum ise şu, daha öncesinde dönem dönem toz, amino, creatin vs... kullanmıştım. Şimdi ise bunları kullanmayı düşünmüyorum. Acaba bunları kullanmadan doğal beslenecek eski ölçülerime gelebilir miyim? Bir de kas hafızası denilen bir şey var ama tekrardan 80-85 kiloya çıkamam yine 1-2 yılımı alır mı? Yoksa 2-3 ayda eski ölçülerime gelebilmem mümkün mü?

Acaba bunları kullanmadan doğal beslenecek eski ölçülerime gelebilir miyim?
Tabi ki.
tekrardan 80-85 kiloya çıkamam yine 1-2 yılımı alır mı? Yoksa 2-3 ayda eski ölçülerime gelebilmem mümkün mü?

2-3 ayda 20 kg alırsanız buna pişman olursunuz. Normalden daha hızlı olacaktır ama kayıp çok olduğu için gene de belli bir süre alır. Tahmin etmek zor ama 2-3 ay olmadığı kesin.

kol ölçüsü 41 den 33e gerileyen, 20 kilo kaybeden biri neden şimdi amino, toz kullanmak istemiyor, merak ettim açıkçası..

Vade belirsizdir kisiden kisiye degisen bir yapi oldugu icin ancak daha oncede bu rakamlara ulasan sizdiniz bir baskasi degil, duzenli egzersiz ve beslenme ile tabiki yine ayni seviyeye gelebilir hatta gecebilirsinizde sadece sabir...

Lg Smart World

kol ölçüsü 41 den 33e gerileyen, 20 kilo kaybeden biri neden şimdi amino, toz kullanmak istemiyor, merak ettim açıkçası..

Yaver bey suplement kullandığım zamanlar baya bir sivilcelenme oluyor. Zaten yapı olarak sivilceye yatkın biriyim ve bunları da kullandığım zaman 4-5 kat daha fazla ve büyük sivilceler çıkıyor. O yüzden kullanmak istemiyorum açıkcası.

Back
Yukarı