ehh yeter ama!!

SCHWARZXXL dedi:
Kızların burnu kalkar diye onlara bakmamaya kalkmak kendimden biliyorum ki tipik badak tavrı. Badak kalmak da hatununa göre değişen bir durum yani bir kıza karşı atlangoç davranamamak, her kıza çekingen davranacağımız anlamına gelmiyor. Zamane ikili ilişkileri bundan 500 sene önceki gibi tut kızı saçından sürükle formatında ilerlemediği için, kızları şekilli laf edip kafa kündeye getirmeyi beceremeyen adam, bari şunun mabadını yükseltmeyeyim diye sallamama eğilimine girebilir ki ben de çoğu zaman benim skill değerlerimi aşan hatunara bunu yaparım. Hatun kişinin o günkü duygusal mastürbasyonunun köpüklerinden biri de ben olmayayım diye..

lehçene hayran kaldım

badak,atlangoç,künde,mabad ve duygusal masturbasyon köpüğü nedemek?
:lol:

Schwarz,

Yazını cerceveletıp duvarıma asacam, skıll puan ve duygusal masturbasyon kopugu kelımelerıne bıttım, roman yazmalısın

mesaj kirliliği gibi olmasın ama,

ben de aynen katılıyorum, Schwarzxxl, süpersin!... :)

tabirlerin-yorumların, türk dili kurumuna uymasa da :lol: gayet hoş-içten-sevimli-etkili... :)
severim böyle şeyleri, çünkü daha etkileyici-akılda kalıcı olurlar...
saygılar... ;)

SCHWARZXXL dedi:
Kızların burnu kalkar diye onlara bakmamaya kalkmak kendimden biliyorum ki tipik badak tavrı. Badak kalmak da hatununa göre değişen bir durum yani bir kıza karşı atlangoç davranamamak, her kıza çekingen davranacağımız anlamına gelmiyor. Zamane ikili ilişkileri bundan 500 sene önceki gibi tut kızı saçından sürükle formatında ilerlemediği için, kızları şekilli laf edip kafa kündeye getirmeyi beceremeyen adam, bari şunun mabadını yükseltmeyeyim diye sallamama eğilimine girebilir ki ben de çoğu zaman benim skill değerlerimi aşan hatunara bunu yaparım. Hatun kişinin o günkü duygusal mastürbasyonunun köpüklerinden biri de ben olmayayım diye..

gercekten tam cercevelik...
helal olsun...

Teveccühünüz arkadaşlar. Sağolun.

SCHWARZXXL dedi:

Tam eksisozluk luk yazı

muhtemelen yazardır schwarzxxl

abi tam üstüne bastın bea

sende olan aynı sey bendede var ben de sen gibi bakmıamaya calısıyorum harbiden cok haklısın bu konuda aga

çalıştığım salonda çokça bayan oluyor ancak ağırlık bölümünde max 1 ya da 2. ancak dıştan bakıldığında liseli olduğu anlaşılan hafif göbekli orta-kısa boylu ve boyalı saçlı olanlar pistte yürürken sanarsınız podyumda yürüyor. bir havalar anlatamam. ağır kilolarla boğustuğum için nefes almak için arkamı dönüyorum ve bu tiplerden o kadar çok görüyorum ki 2 ya da 3 lü gruplar halinde yürüyolar ve inanılmaz komik görünüyorlar. :)))

çalıştığım salonda çokça bayan oluyor ancak ağırlık bölümünde max 1 ya da 2. ancak dıştan bakıldığında liseli olduğu anlaşılan hafif göbekli orta-kısa boylu ve boyalı saçlı olanlar pistte yürürken sanarsınız podyumda yürüyor. bir havalar anlatamam. ağır kilolarla boğustuğum için nefes almak için arkamı dönüyorum ve bu tiplerden o kadar çok görüyorum ki 2 ya da 3 lü gruplar halinde yürüyolar ve inanılmaz komik görünüyorlar. :)))

güzel konuymuş ama keşke hortlatmasaydın kızlardan dertli çok kişi var :)

kızların bu yalanı erkeklerin şu yalanına benzer;
4 tane adam vardı karşıdan geçerken omuz vurdular benide bilirsiniz hepsini fenaaa yaptım :D

Türkiye anlattığın cinsten çok sayıda kız bulunmakta. Allaha yakın,bizlere uzak olsunlar.Öylelerinden nefret ediyorum hatta Türk kızlarının kendilerini beğenmesini hiç hoş karşılamıyorum ama elde başka birşey olmayınca,yapıcak birşey kalmıyor =)

Back
Yukarı