fast twitch
Üye
arkadaşlar dikkat ettiniz mi, kızlarla olan diyalogların mutlaka bir yerinde karşınızdaki kız, birilerinin ona nasıl asıldığını, sarktığını, yavşadığını vs.. anlatır. (bunları söylerken forumun çoğunun erkek olduğunu göz önünde bulunduruyorum) karşımdaki kızla olan samimiyet seviyesinden bağımsız olarak sürekli bu tip diyaloglarla karşılaşıyorum herkese sürekli başkalarının onlara nasıl ilgi duyduğunu anlatmasalar olmaz sanki "şu adam da öküz gibi baktı, yok bilmemkim laf attı, yok şu oldu bu oldu" eh ama bi susun artık ya. söylediklerinin ne kadarı gerçek ne kadarı uydurma bilmiyorum ama artık duymak istemiyorum. %100 ü doğru bile olsa bi insan niye bunu bu kadar anlatma heveslisidir onu da anlamış değilim. bu bence kendini beğenmişlikten başka bi şey değil. sırf bu tür olaylarda yer alan bi adam olmamak için herhangi bi kızla gözgöze bile gelmemeye çalışıyorum. salonda bi kız gördüğüm zaman kafamı başka tarafa çeviriyorum, tek sebebi kız akşam arkadaşlarının yanına gittiğinde "salonda bi tip vardı paso beni kesti, bi de ağırlık kaldırıp hava atmaya çalıştı" şeklinde bişeyler uydurmasını istememem. ben de biraz paranoya yapmış olabilirm aslında ama sırf bu yüzden kızlardan nefret etmeye ve önyargıyla yaklaşmaya başladım, insanları kadın ve erkek olarak ikiye ayırıp genellemeler yapmayı sevmiyorum ama bodycilerde ortaya çıktığı sölyenen narsizm, kızlarda doğuştan "on", öff tiksindim.. yaşasın asosyallik