egzersiz yapamıycam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ahmet199

Yeni Üye
1 haftalıgına sehir dısına cıkıcam ve suan benim programıma baslamam lazımdı ama baslamadım cunku yarın gidiyorum başka bir şehre haftaya yapıcam yani haftaya pazartesi programıma tekrar baslıcam kaslarımda kücülme filan olmaz demi zaten kaslar dinlenerek büyürmüş sadece yağ yapmamak icin karın egzersizi yapabilirim

birinci karın egzerisizleri yağ yakmanıza yardımcı olmaz. ip atlayın kşun bisiklete binin vs.
ikincisi 1 haftada kas gitmez meraklanmayın gitsede çabuk toparlarsınız :)

tamam teşekür ederim zaten dinlenmem lazımdı ya bayadır yapıyorum antreman agırlık kaldırmıycam işte sizin dediginiz gibi ip atlarım yürüyüş yaparım :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:17 ----------

yada sadece kas grupları icin 1 hareket yapsam uygun olurmu yani karına 1 hareket bicepse 1 hareket öle gotursem nasıl olur 1 hafta boyunca sadece hareketleri 1e düşürücem

1 hafta dinlen, bu kadarda kafana takma bir haftada ne kaybedebilirsin ki. Iyi tatiller.

teşekkür ederim abi sadece yağ almamak icin ip atlarım o kadar biraz dinlenmem lazım yaşımda kücük zaten :D

1 haftadan bir şey olmaz, iyi dinlen geri döndüğünde büyük bir hırsla ve dinginlikle başlarsın.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
https://www.google.com.tr/search?hl...gc.r_pw.&fp=b117bc47587493cc&biw=1366&bih=643

Arama Kelimeleri : ara

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı