Efesamsun yaşıma göre nasılım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşım 14 171cm boyum var 64 kiloyum yap oranım %7 çalışmalarımı 3 yıldır sürdürüyorum (sadece vücut ağırlığı) yaşıma göre vücudum nasıl yardımınıza ihtiyacım var

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 386
Yaşına göre başarılı ama 16-17 yaşına kadar vücut ağırlığı dışında yapma derim. Estetikliği yakalamışsın. Bol şans

Evet ! Baya güzel devam et birakma sakın ama fazla da ağır kaldırma boyun biraz daha uzun olmalı basket filan oynuyorsan bu sporlara yönel fitnessle birlikte

Teşekkürler
Yaşına göre başarılı ama 16-17 yaşına kadar vücut ağırlığı dışında yapma derim. Estetikliği yakalamışsın. Bol şans
[DOUBLEPOST=1425722882][/DOUBLEPOST]
Evet ! Baya güzel devam et birakma sakın ama fazla da ağır kaldırma boyun biraz daha uzun olmalı basket filan oynuyorsan bu sporlara yönel fitnessle birlikte
Teşekkür ederim aynı zamanda futbol oynuyorum klüpte zaten ağırlık kullanmama izin vermiyolar

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı