Efedrin ile Turkiyeye giris ????

arkadaslar benim bir sorum var. Amerikadan Turkiyeye gelirken yaninizda veya valizinizde efedrin haplari bulundurabilirmisiniz ??? istanbul havaalaninda alirlarmi ???

ben turkiyeye gelirken yanimda sadece 2-3 paket Ephedrine HCL haplari getirmeyi dusunuyorum hem astimim icin hemde yag yakma acisindan. recete filan isterlermi havaaninda??

getirmek istedigim ilacin cinsi ve resmi asagidaki linkte bu konuda bilgisi olanlar beni bi aydinlatirsa sevinirim.

http://images.google.com/imgres?img...=1&tbnid=xZReFlC6cBm6IM:&tbnh=77&tbnw=85&prev=

arkadaslar benim bir sorum var. Amerikadan Turkiyeye gelirken yaninizda veya valizinizde efedrin haplari bulundurabilirmisiniz ??? istanbul havaalaninda alirlarmi ???

ben turkiyeye gelirken yanimda sadece 2-3 paket Ephedrine HCL haplari getirmeyi dusunuyorum hem astimim icin hemde yag yakma acisindan. recete filan isterlermi havaaninda??

getirmek istedigim ilacin cinsi ve resmi asagidaki linkte bu konuda bilgisi olanlar beni bi aydinlatirsa sevinirim.

http://images.google.com/imgres?img...=1&tbnid=xZReFlC6cBm6IM:&tbnh=77&tbnw=85&prev=

tr de efedrin kaynıyo , ne gerek var kasmana ya

tamamda ben bu markayi (Bolt Ephedrine HCL) uzun zamandir kullaniyorum ve memnunun deistirmek istemiyorum valize acilmamis ambalajinda fisi ile beraber 2-3 paket koymaktan bisey olurmu bunu merak ediyorum ???? yani icieri filan atmasinlar havaalninda uyusturucu sokmaya tesebbusten

eylul basinda buyuk bir valiz dolusu supplement getirdim USAdan (toplami 35 kg idi), kafein, protein tozu vs doluydu ama actiran falan olmadi...sizin koca valizinizdeki 2-3 kutuda sorun olmaz..buradaki efedrin icerigi de ayni, tasidiginiza degmez bence de...getirecekseniz kafein getirin cunku burada bulmak zor veya pahali...ama yine de getirirseniz herhangi bir sorun yasayacaginizi da sanmiyorum...ola ki actirirlarsa, astim ilacim dersiniz bir sorun olmaz...yag yakici vs derseniz belki anlamaz ve sorun olusturabilirler (yine de dusuk ihtimal)....

Son düzenleme:
abd den 30 un uzerinde giris yaptim. 1 kere bile bakmadilar. dubai ucagi inis zamanlarinda daha aktif oluyorlar mesela. arama ihtimali dusuk.

Back
Yukarı