Efedrin Hakkında Lütfen Yardım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ertan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ertan

Üye
Merhaba arkadaşlar bu sitenin yapımında bulunanan herkes için teşekkür ederim çok iyi ve gerekli bir bilgi edinim ve paylaşım sitesi.elinize emeğinize sağlık.....

benim sorunum efedrini günde kaç tane alabilirim . antramandan önce yada sonra kaç tane içebilirim.bunlar benim kafamda hep soru işareti kaldı.Nasıl içileceğini siteden öğrendim efedrin+aspirin+cafein bunlarla birlikte içilecek.

Şimdiden çok teşekkür ederim.[/b]

Mesajımı yanıtladığın için çok teşekkür ederim ama dikkatlice okudum günde 3 defa içilebileceğini yazıyor.benim sormak istediğim 3 öğün bu ilaç içilebiliyor ama kaç tane içilicek? örneğin ben antremandan yarım saat önce 2 yada 3 tane alıyorum . yani yemek sonralarındada 2 yada 3 tane mi bu ilacı içeceğim yanıtlarsanız sevinirim.Çok teşekkürler....

ertan dedi:
Mesajımı yanıtladığın için çok teşekkür ederim ama dikkatlice okudum günde 3 defa içilebileceğini yazıyor.benim sormak istediğim 3 öğün bu ilaç içilebiliyor ama kaç tane içilicek? örneğin ben antremandan yarım saat önce 2 yada 3 tane alıyorum . yani yemek sonralarındada 2 yada 3 tane mi bu ilacı içeceğim yanıtlarsanız sevinirim.Çok teşekkürler....

kac tane icileceği orda yazmıyorsa efedrin baslıgı o ve sorunu orda sorarsın aynı ısımde yenı baslıga gerek yok...
konu kılıtlenmıstır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı