EczNe ilaclari ile ilgili yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar ben sadece testo kurune giricemde estandron prolongatum,sustanon dusunuyorum sadece bunlari iki gunde bir kullancam baska bir ilacla karistirmicam sizce hangisi yag yakimi hizlandirdir ?eczanede baska testestorn ilaci varmidir pribionat tarzi teskkurler

estandron prolongatum menopoza giren kadınlarda östrojen (kadınlık hormonu) eksikliğinde kullanılıyor içinde testosteron da bulunması seni yanıltmasın bu bir östrojen ilacı. jineko olursun hatta cinsel yönelimin bile değişebilir.

Son düzenleme:
eczanelerde sustanon yok.sadece virgien var ayrıca sustanon yag yakımını hızlandırmaz bence forumda bı arama yap.

Masteron testo kurune girdim ama dieti bozunca ters tepki aldim ondan dolayi testo ariyorum var olan irtibata gecsin

code ile check edilen firma ları kullan bir de iyi firma olsunlar sana onerim alpha pharma veya balkan pharma yada sp labs den şaşma.Thaiger pharma da olabilir iyi diyorlar ama kullanmadım.Kısacası bu firmalar olsun vede orjinalliğini de internetten upic code ile kontrol edebilmelisin.

kurumak icin olan kurler kısa ester kurlerdir gun aşırı iğne olman lazım yapabilecekmisn ?*Yaparım dersen su tutmayan ialçalar seçiceksin.Ama ilk kur bence biraz su tututup bulk ypapaiblirisn .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı