Eczaneye gitmeye gerek yok , Site üzerinden Yağ Oranınızı ÖĞRENİN !

Evet arkadaşlar internette gezerken bir sitede yağ oranını ölçen bir bölüm gördüm sadece kilonuzu ve belinizin kaç cm olduğunu yazıyorsunuz ve size yağ oranını veriyor.Sitede yeni başlıyan arkadaşların yağ oranını nasıl ölçtürücez yazılarını gördüğüm için bu konuyu açtım , onlara yardımcı olmak amaçlı ben baktımda benim yağ oranımı doğru verdi.Sizlerde deneyin sadece kilonuz ve bel cm nizi vermenizle bide erkek butonunu veya kadın butonunu seçmeniz ile yağ oranınızı söyliyor.Site ne kadar doğru pek emin değilim ama varsa aranızdan bir kaç arkadaş bugün yağ oranını ölçtürmüş veya yakın zamanda hemen denesin aynı tutarsa site kesin doğrudur burdan ölçtürebilirsiniz.Amacım sadece yeni başlıyanlar bölümündeki arkadaşlarımıza yardımcı olmak çok fazla Yağ oranı ölçtürme konusu yüzünden açtım bu konuyu , link veriyorum reklam vbz bir amacım yoktur bilginize http://www.diyetuzmani.com/hesaplamalar/vucut_yag_orani.php Dene ve yaz yağ oranını :)

Bende zaten eczaneye gitmeyip bu tür sitelerden ölçüyordum yağ oranımı :)

Ağırlık:86 kg
Bel Çevreniz:93 cm

Vücut yağ oranınız:20% çok fazlaaa :)

yaw bunlara mı inanıyorsunuz : D bazıları beli kalın olur bazıları göbekli ikiside aynı sey degildir kimisi bacaklarından alıyodur kiloyu

Arkadaşlar yanlışı var bende simbonun tartısı var kas yag bmi falan olcuyor onda yag oranım %11.7 falan cıkıyor bunda %16 cıktı

Ben inanıyorum %20 yağ oranım doğrudur.En azından yakın tahmin ediyorlardır.

Benim yüzde 14 çıktı. Kısa süre önce yaptıdığım testte ( hastanede ) 9.1 çıkmıştı (: o günden sonra ne 1 kg aldım ne 1 kg verdim (:

Al burdan Yak (:

Arkadaşlar yanlışı var bende simbonun tartısı var kas yag bmi falan olcuyor onda yag oranım %11.7 falan cıkıyor bunda %16 cıktı

yag oranı doktorların sizin deriinin kalınlıgını ölçmeden tartıyla olmaz herkesin vucut yapısı farklıdır aynı olcude kıloda mezo ve endo aynı yag oranına sahip olamaz

bende bir hareket buldum dambılla yapıyorum adını dambıl curl koydum .her gördüğünüz şeyi ilk defa bulmuş gibi gelmeyin.ayrıca tamamen atmasyona dayalı olan şeye güvenip ben buna güveniyorum diyemezsiniz.neye göre güveniyorsunuz ki.

bırakın eczaneleri çoğu hastanelerde bile sağlıklı sonuç verecek şekilde yağ ölçümü yapılmıyor

Bu tür siteler BMI üzerinden tahmini bir yağ oranı sallar. Gerçekte hiçbir değeri olmayan bir bilgi.

yalan demek istemiyorum ama saçma bu tür siteler bence.

US Navy Calculator - Body Fat Calculator

hatta burası bile saçma. genelde insanlar yağ oranları yüksek çıkınca kızmış siteye. ben de yağ oranım düşük çıktığı için pek inandırıcı bulmadım açıkçası siteyi... :) kilom 91kg, belim 79cm... :D yağ oranı %7 çıktı. :)

Back
Yukarı