Eczaneden supplement almak

Merhaba ben 16 yaşıma giricem bu ay. Protein tozu alıcam idmanlardan sonra içmek için sadece ama salona protein tozu satılmıyor.İnternettende almak istemiyorum şuan acaba eczaneden alsam birşey olurmu? Düzcedeyim çok fark varmıdır yani ?

Ben internetten doğuş grubunun satış sitesinden aldım , nereden olduğuna bakmamıştım , eczaneymiş , sorun olmaz yani sonuçta aynı ürün değil mi ? Diye düşünüyorum

1 kg alıcam sadece idmanlardan sonra içicem zaten şu tatile yaklaşırken kış bitmeden kas kazanmak için. yani kalite farkı varmıdır , fazla fiyat olarak gerçekten o kadar fark varmı?

Ailem steroid sanıyor o yüzden gidip eczaneden alıcam eğer çok fark yoksa.

O birazda alacağın yere bağlı , mesela geçenlerde bir eczanede 155 liraya gördüm fakat 91 liraya başka bir eczaneden aldım

1 kg alıcam sadece idmanlardan sonra içicem zaten şu tatile yaklaşırken kış bitmeden kas kazanmak için. yani kalite farkı varmıdır , fazla fiyat olarak gerçekten o kadar fark varmı?

Ailem steroid sanıyor o yüzden gidip eczaneden alıcam eğer çok fark yoksa.

internetten sipariş ver verirken not geç elden teslim alacağım adresime göndermeyin de sonra kargo şubesine gidip elden teslim al, eve gel eczaneden aldım geldim dersin :)

steroid alsam gelişme olurmu 4aydır yapıyorum sporu ve ek olarak whey proteini kullanıyorum yardımcı olursanız sevınırım bıde ek olarak bana beslenme programı verebılırmısınız

steroid alsam gelişme olurmu 4aydır yapıyorum sporu ve ek olarak whey proteini kullanıyorum yardımcı olursanız sevınırım bıde ek olarak bana beslenme programı verebılırmısınız
Al al steroid de al iğne de vur. Sen bu işi basit bişey sandın herhalde. Git bi araştır steroidin zararlarni ve verecegni. O dediğin gibi basit olsaydi önüne gelen steroid basardi. 4 aylık tecrubenle bunun sözünü bile etmen yanlış.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Back
Yukarı