Ectomorph vücut ve idman

Fora09

Üye
Öncelikle Merhaba..

ismim Yunus Emre bir çok spor yaptım 5 dalda il ege bölgesi madalyalarım var fakat bir türlü kilo alamadım yardımlarınızı siddetle bekliyorum.
Drogar-Happy(DBG).gif

Ectomorph bir vücud yapısına sahibim.
Boy : 189 Bel : 82
Kilo : 75 Omuz : 108
Kol : 30 Bacak : 53 Şu anda haftada 4 gün salona gidiyorum.

Weider 4000 mass + Bcaa + Glutamin + Creatinim mevcut. ( spor'a gitmediğim günlerde nasıl kullanacağım ? ) ve gittiğim günlerde nasıl kullanmam gerekli

Diyet olarak

sabah : 4 Yumurta 2 sarısı +50 gr lor ( Yulaf çok zorluyor yiyemiyorum )
öğlen : 250 gr tavuk + pilav + salata
öğleden sonra : 160 gr ton balığı + bulgur + salata
akşam yemeği : 250 gr kırmızı et + makarna + salata
Gece yatmadan : 2 yumurta yiyiyorum

Kol göğüs ve omuz kaslarım gelişmemiş ( hep koştum
Drogar-Happy(DBG).gif
)

Ne gibi bir tavsiyede bulunabilirsiniz idmanlarımı nasıl yapmalıyım

Teşekkürler iyi çalışmalar

Öncelikle Merhaba..

ismim Yunus Emre bir çok spor yaptım 5 dalda il ege bölgesi madalyalarım var fakat bir türlü kilo alamadım yardımlarınızı siddetle bekliyorum.
Drogar-Happy(DBG).gif

Ectomorph bir vücud yapısına sahibim.
Boy : 189 Bel : 82
Kilo : 75 Omuz : 108
Kol : 30 Bacak : 53 Şu anda haftada 4 gün salona gidiyorum.

Weider 4000 mass + Bcaa + Glutamin + Creatinim mevcut. ( spor'a gitmediğim günlerde nasıl kullanacağım ? ) ve gittiğim günlerde nasıl kullanmam gerekli

Diyet olarak

sabah : 4 Yumurta 2 sarısı +50 gr lor ( Yulaf çok zorluyor yiyemiyorum )
öğlen : 250 gr tavuk + pilav + salata
öğleden sonra : 160 gr ton balığı + bulgur + salata
akşam yemeği : 250 gr kırmızı et + makarna + salata
Gece yatmadan : 2 yumurta yiyiyorum

Kol göğüs ve omuz kaslarım gelişmemiş ( hep koştum
Drogar-Happy(DBG).gif
)

Ne gibi bir tavsiyede bulunabilirsiniz idmanlarımı nasıl yapmalıyım

Teşekkürler iyi çalışmalar

Pilav, bulgur ve makarnayı arttırırsan kilo alırsın. Antrenman olarak da herhangi bir başlangıç programını kullanabilirsin, kilo almaya özel bir antrenman türü yok.

Pilav, bulgur ve makarnayı arttırırsan kilo alırsın. Antrenman olarak da herhangi bir başlangıç programını kullanabilirsin, kilo almaya özel bir antrenman türü yok.
Teşekkürler hocam fakat supplementleri nasıl kullanacağım idmana gitmediğim günlerde nasıl yapacağız ?

İdmana gitmediğin günler de gittiğin günlerle aynı şekilde beslenmen lazım, kas onarımı da kilo alımı da boş günlerde de devam eder. Supplementler konusunda başka arkadaşlar yorum yapsa daha iyi, supplementlerden anlamıyorum ben.

İdmana gitmediğin günler de gittiğin günlerle aynı şekilde beslenmen lazım, kas onarımı da kilo alımı da boş günlerde de devam eder. Supplementler konusunda başka arkadaşlar yorum yapsa daha iyi, supplementlerden anlamıyorum ben.
idmana gittiğim ve gitmediğim günlerde aynı besleniyorum bilgiler için çok tşekkür ederim.

supplementler konusunda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum :)
weider mass 4000 ( her gün kullanabilirmiyim kilo için )
weider bcaa
weider glutamin
weider creatin

Back
Yukarı