• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

ectomorph vücuda sahibim kilo alamıyorum

Dostum aynı vücut tipine sahibiz, karın bölgemiz harika oluyor bendede eight pack var fakat hacimlenemiyorum. 4 ay önce 52 kgda başladım bu spora bünyemde hassas olduğu için hemen hemen her ay hastalanmama rağmen düzenli beslenerek 58 kg'a çıkmayı başardım.Günde 6 öğün pilav,makarna yani karbonhidrat ağırlıklı yersen alıyorsun fit bir vücut tipi oluşuyor spor hayatında başarılar :)

çok teşekkürler :) günde kaç gr karbonhidrat almalıyım ve bu karbonhidratı hangi besinlerden aldığım ne kadar önemli mesela galetada çok fazla karbonhidrat var ama kalorisi düşük. Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

gr saymaya gerek yok mesela sole bır program olabılır kılo almak ıcın

sabah : 3 tam tahıllı tost kasarlı - salata - tam bugday unundan krep - 2 yumrta - 200ml sut -50 gr yulaf-bal
ara : 100 gr lor - bulgur pılavı -salata
öğlen : 200 gr tavuk - 4-6 dılım cavdar ekmegı - salata
ara: 100 gr lor +1 yumurta- tam buday unundan krep -bal
akşam : 1 ton balıgı 160 gr - makarna 150 gr ( kuru agırlık) -salata

yatmadan 2 saat once 150 gr lor

aralarda acıkmıcak tabıkıde ama badem fındık falan

tabıkıde bu ornek yoksa tam yapın demıyorum ama bole baslayın hıc kılo alamayanlar 1 ay gecsın tık yoksa arttırın bazı ogunlerı

tabıkıde sporu aksatmayın ve basıt k.h tan - abur cuburdan uzak durun

balıda krepe tad vermek ıcın dokun sart degıl ama

Kardiyo yapma boşuna kalori yakma diyen arkadaşlar bu işten birazcık bile anladığını düşünüyor mu acaba ? Sokaktan geçen herkes gereksiz tavsiyelerde bulunmazsa arkadaşımız da boşuna vakit kaybedip boşa emek sarfetmemiş olur

bir gün otur ve çok sevdiğin ve canının çok çektiği bir şeyi kapasitenin üstünde ye;
inan bana 2-3kg alınca devamı geliyor...

Sorun sadece beslenme değil tabiki. Aldığın ve verdiğin kalori hesabını tutsan iyi edersin. Az yemek yiyip çok çalışıyosan ileride daha çok kilo vereceksin. Bu yüzden ölümüne proteine yüklen ve bol bol kalori al.

Back
Yukarı