Dymatize Super Mass

Arkadaşlar merhaba iki gün önce supplementler.com dan SUPER MASS GAİNER kilo aldırıcı siparişi verdim ve bugün elime geçti. Fakat kutunun üzerinde "UPER MASS GAİNER" yazıyor yani "S" harfi yok.
Bu ürünü sizce kullanmalımıyım ürüne 178 tl verdim. Sahte olma olasılığı varmı ve sağlığıma zarar verirmi? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Kusura bakmayın tecrübesizim bu konuda. Çok zor birşeyde sormadım zaten
yasaklı kelimeler olduğu için gümrükten geçmesi için bantlıyorlar kutuları kardeşim[DOUBLEPOST=1398875805][/DOUBLEPOST]
benimle berebar 3 arkadasım kullandı 3 de 0 diyebilirim toz kalitesi vasat tat orta etki vasat kısacası mikserle bile karısmayan bi tozdan bahsediyoruz bu tozun düzenli kullanımı böbreklerde ciddi rahatsızlıklara kadar gider.
hocam ne kadar suya süte ne kadar toz kullanıyorsun bilmiyorum ama ben buz dolabımdan çıkardğım sütle ve shakerla karıştırıyorum hiç bi sıkıntı yok

yasaklı kelimeler olduğu için gümrükten geçmesi için bantlıyorlar kutuları kardeşim[DOUBLEPOST=1398875805][/DOUBLEPOST]
hocam ne kadar suya süte ne kadar toz kullanıyorsun bilmiyorum ama ben buz dolabımdan çıkardğım sütle ve shakerla karıştırıyorum hiç bi sıkıntı yok
400/500 ml arası yarım kaşıga[DOUBLEPOST=1399119082][/DOUBLEPOST]
3'ünüz de gereği gibi kullanamamışsınız tozu. Ben 2 senedir bu ürünü kullanıyorum ve mixer'i 1-2 kez belki kullanmışımdır. Ilık süt veya suyla çok güzel karışıyor. Nasıl karıştırdığınıza dikkat edin. İçindeki ölçekten iki tane tam dolu atıp 400ml sütle karıştırmaya çalışıyorsan zaten karışmaz o toz. Ayrıca etki görmesem bu kadar uzun süre kullanmazdım bu ürünü.
sanmıyorum ama aldıgımız yerdende kaynaklanıyo olabilir.karıstırma konusunda yarım kasıga yarım litreye yakın sütle karıstırdım.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,
ben dymatize super mass gainer'ı 3 haftadır kullanıyorum, şimdi hem çok fazla araştırma yapmayanlar hem de ürünü yeni kullanmaya başlayacak olanlar için biraz bilgi vericem, elbette vereceğim tüm bilgilerin kişiden kişiye değişebileceğini unutmayın.
1. birincisi hâlâ soranlar olduğu için, paketin üstünde 's' harfinin olmamamasından bahsedeyim, bu sayfanın önceki entry'lerinde oldukça sık bahsedildiği gibi, gümrükte yaşanan sıkıntılardan ve yasaklı kelimelerden dolayı paketin üstünde 'uper mass gainer' yazıyor, sıkıntı yok, bu sahte olduğu manasına gelmiyor, güvenilir bi yerden aldığınız sürece gönül rahatlığıyla kullanın.
2. ben spora başlayalı 1 ay 3 hafta oldu, ilk 1 ay forumdaki genel kanaat üzerine supplement kullanmadım, flextor hocanın yeni başlayanlar için programını uyguluyorum, ayrıca beslenme bölümünde kilo almak isteyenler için oldukça faydalı bilgiler var ben şahsen imkan ölçüsünde onları da uygulamaya çalışıyorum, ayrıca sık sorulan sorular ve cevapları bölümü de inanılmaz faydalı, yeni başlayanların incelemesini tavsiye ederim, ayrıca yeni başlayanların yaptığı hatalar bölümünde de bir çok hatam olduğunu öğrendim, göz atmak da yarar var.
3. dymatize super mass gainer'ı 3 haftadır kullanıyorum. içinden çıkan ölçek oldukça büyük, belki ileri seviye bir sporcu için uygun olabilir, ancak hocam yeni başlayan birisi için ağır gelebilir dedi. bu yüzden antrenman günleri spordan 45 dk önce bir yemek kaşığını 300 ml su veya sütle içiyorum, antrenmandan hemen sonra yine aynı şekilde yaparak tüketiyorum. antrenman günleri olsun olmasın her gün yatmadan önce yemekten 1 saat sonra 2 kaşık dymatize'ı yarım litre sütle karıştırarak içiyorum.
4. kilo almada asıl olayın kalori olduğunu da yine bu forum sayesinde öğrendim, bunun için günlük kalori hesaplaması yapıyorum, yatmadan önce süt içmeye ve yumurta yemeye dikkat ediyorum. yediklerimin kalori miktarını araştırıp günlük 3000-3500 kalori almaya dikkat ediyorum.

bu şekilde bir programım var, sonuç olarak ürünün 3'te 1'i bile henüz bitmedi, ve 3 haftada 3 kilo aldım, umarım bitince daha da iyi sonuçlar alırım.

iyi sporlar.

beyler ben bunu 3 ay önce aldım bıraktım kullanamıyorum daha nedense karılması çok zor geldi ve tadı çok kötü (SÜT,VİŞTE ) denedim olmadı .. öncesinde optimum denemişiştm çok rahat karışıp içiliyodu ama bu rahat degil şimdi tekrar başlıcam evde bos bos durmasından iyidir nasil içmemi tavsiye edersiniz ?

beyler ben bunu 3 ay önce aldım bıraktım kullanamıyorum daha nedense karılması çok zor geldi ve tadı çok kötü (SÜT,VİŞTE ) denedim olmadı .. öncesinde optimum denemişiştm çok rahat karışıp içiliyodu ama bu rahat degil şimdi tekrar başlıcam evde bos bos durmasından iyidir nasil içmemi tavsiye edersiniz ?

Ürünün tadı size göre kötüdür, elbette sizin damak tadınız ancak nacizane bişeyler söylemek isterim. İşin uzmanları ekleme ya da düzeltme yaparlar,

Bir insan kilo alabilmek için böyle bir ürün kullanıyorsa demek ki bazı problemler vardır kendince. Ben onca işimin gücümün arasında iki dolu dolu tabak yemek yediğimde midem bulanıyordu. Demek ki bir şekilde takviye almam gerekiyordu. Ürün uzun süre gitsin diye yavaş yavaş veya az içmek bence çok mantıksız. Bunun bir ölçeği var ki bu ölçek ürünü yapan firma ve yetkililer tarafından yani uzmanlar tarafından elbette test edilmiştir. O gün iyi beslenemediğimi hissediyorsam dolu dolu içiyordum ya da hani bazen böyle canavar gibi idman günleriniz olur. Program biter daha da çalışmak istersiniz o zamanlar da dolu dolu içiyordum. Normal günlerimde 2/3 oranında.

Ama insanların asıl yanlış anladığı sadece toz içerek kilo alacağı. Bazıları bana diyor ki ben senin gibi günde 1 litre süt içsem zaten o kiloyu alırdım bunlara boşa para veriyorsun. İşin özü güzel bir söz var ya "Herkes Konuşuyor" Maddi durumum çok çok iyi değil ama kendi çapımda tavuk eti,ciğer gibi et ürünleri başta olmakta hep özen gösteriyorum. 62-63 kilolardan 75-76 lara çıkmak mesela benim için çok büyük bir başarı. Kullanım konusunda da öyle 1 çorba kaşığını falan yapmayın. Bu işin hocaları dahi aynı şeyi söylüyor, yüklenin abi... Tozunu iç, beslenmene dikkat et, programlı çalış zaten kendini gösteriyor vücut.. Koy 300ml süte bir ölçek iç günde 3 kere spor olmadığı günlerde de 2 kere dayan yemeğe spora gör sonuçlarını :)

içinden çıkan shakere 450-500 ml arası süt ve 1 ölçek toz koyuyorum yeterince çalkalayınca kesinlikle karışma sıkıntısı olmuyor. yalnız önce sütü koyun mutlaka. önce tozu koyma hatasında bulundum bir kaç kez tamamen dibine yapıştı kaldı toz.

merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum böyle tozları ilk kullanımım ben muay thai dövüş sporu yapıyorum yazın antreman yapamıycam 3 ay ara vercem bu ürünü şimdi alıp yazın hemen başlamak istiyorum ve yazında devam etcem, antreman yapmadan sizce yarar sağlar mı kilo kaybetmemem lazım işte çalışcam, kilo aldırmaya yararmı bu şekilde kullansam beslenmemde düzensiz olcak otobüsde hostluk yapıyorum fikir verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.

yaş 20
kilo 60
boy 1.80

LÜTFEN yardımcı olun! yaşım 17 boy 1.81 kilo 65, dymatize kullanmaya başlayacağım bugün ama yanında muscletech nıtro tech de aldım ikisini birlikte kulanmak istiyorum?
birlikte nasıl kullanabilirim??

Vg de 2.ayim 1.83 boy 62 kilo. Beslenmeme dikkat ediyorum bunun yaninda hizli kilo alimi icin gainer almayi düşünüyorum. Sizce Dymatize Super mass gainer (5 kilo) mu yoksa Optimum Serious Mass (2,7 kilo) mu önerirsiniz ?

Vg de 2.ayim 1.83 boy 62 kilo. Beslenmeme dikkat ediyorum bunun yaninda hizli kilo alimi icin gainer almayi düşünüyorum. Sizce Dymatize Super mass gainer (5 kilo) mu yoksa Optimum Serious Mass (2,7 kilo) mu önerirsiniz ?
ben 67 kilo da aldım 2 ay da tam 2 kutu bitirdim bi kaç gün hariç düzenli beslenmeyle düzenli kullandım tat fiyat performans açısından tavsiye ederim şuan 71.5 kiloyum

normalde hardline progainer alacaktım ama içerisinde ki şeker miktarı hakkında söylemleri duyunca dymatize aldım şu an 4. günüm ve sabah kahvaltıdan sonra 400 ml sütle birlikte 100 gram ve antremandan sonra kana hızlı karışması için su ile birlikte 100 gram alıyorum. ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye de dikkat ediyorum.

kutunun içinden çıkan ölçek çok büyük sanırım hızlı tüketilip daha çok satılması için yapılmış zira normal bir insan için günde 2 ölçek fazla gelir günde 100+100 kullanırsanız 27 gün gidiyor gayet iyi bence. 4 gün olmasına rağmen yavaş yavaş kilo almaya başladığımı hissediyorum. boy 1.77 kilo 62ydi sabah tartıldığımda 4. günde 62.8 olmuştum gayet iyi oran ama tabi ağır idman ve düzenli beslenme yapmak gerekir diye düşünüyorum

kutu bittiğinde tekrar yazacağım hedefim 66 yı görmek umarım başarırım iyi forumlar

Az önce elime geçti ürün. Antrenman sonrası musclepharm combat protein tozu kullanıyorum salonda. Eve gelir gelmez yemek yiyorum. Yemekten sonra 2 ölçek kullansam olur mu?

Daha önceden almıştım ama kullanamamıştım bugün başadım kullanmaya üzerinde yazdığı gibi kullanacağım yani 1 ölçek(343 gr) az önce yarım litre süte 200 gr attım ve içtim akşam spordan sonra 150 gr. daha karıştırıp içicem. Sonuçları yazıcam arkadaşlar 16 günde biter.

Tek bir soru 1 ölçek(343 gr) ikiye bölüp içiyorum her birinde yarım litre sütlemi karıştırayım günde 1 lt ediyor ve bu baya fazla değilmi?

Back
Yukarı