. 100 gram pilav 350 kalori verir. bunun 2 ölçeği sütle birlikte 2000+ kalori verir. bu sadece gıda takviyesidirGainer yorumlarına bakıyorumda 1 paket üründe 3-5 kilo almayı bekleyenler var. Ya kardeşim 150-200 tl ye 1 ayda 3-5 kilo alınıyor olabilirmi öyle olsa hepimiz devasa olurduk. Gainer size günde yiyemediğiniz fazladan 1 öğün pilavı sunar hepsi bu mucizde beklemeyin.
2- önemli olan içindeki kardeşim1)icindeki amino degeri az degilmi
2)kutusu dandik geldi markayi ilk dega duyuyorum kalitelimi nasil guveniyosunuz
3) bir servis 334 gr diyor cok cabuk biter
4)fiyati nedir
Kullanan arkadaslar beni bilgilendirirse sevinirim
Tamam unutma ama2- önemli olan içindeki kardeşim
3- 334 kullanmak zorunda değilsin. 200 gram yeterli.
4-fiyatı 178 tl.
herkes bunu öneriyor ben sipariş verdim. en iyisi sen beni 2 hafta bekle sonuçlarımı sana bildiririm
belki buraya girmem sen facebook adresini ver en iyisiTamam unutma ama![]()
Bende bugün 2 kutu sipariş verdim pazartesi elime ulaşır büyük ihtimal söyle kullanıcam Antremandan 30-60 Dk önce 0.5 Ölcek antremandan hemen sonra 0.5 Ölçek seklinde günde toplam 1 ölcek . Ürünün 1 kutusunda 16 ölcek var zaten 2 kutu sipariş verdim 32 gün götürücek beni bakalım 32 gün sonra 52 Kg yim suan
Bende bugün 2 kutu sipariş verdim pazartesi elime ulaşır büyük ihtimal söyle kullanıcam Antremandan 30-60 Dk önce 0.5 Ölcek antremandan hemen sonra 0.5 Ölçek seklinde günde toplam 1 ölcek . Ürünün 1 kutusunda 16 ölcek var zaten 2 kutu sipariş verdim 32 gün götürücek beni bakalım 32 gün sonra 52 Kg yim suan
Eğer 0.5 ölçekten kastın, kutunun içinden çıkan ölçeğin yarısı ise hesaplamanda hata var. Kutunun içinden 32 ölçeklik ürün çıkıyor, ancak ürünün bir servisi 2 ölçek (334gr) olduğu için bir kutu ürün seni 16 gün idare etmeli. Boyun ne kadar bilmiyorum ama 52 kg zaten çok düşük olduğu için spordan önce 1 tam ölçek ve spordan sonra 1 tam ölçek olmak üzere günde 2 ölçek kullanarak bir kutu ürünü 16 günde bitirmen senin için daha iyi olacaktır. Günde 2 ölçekten fazla kullanmamanı öneririm. Umarım hedefine ulaşırsın, iyi çalışmalar.
bende 2 ay hardline kullandım ilk ay 5kg aldım 2.ay 1kg kadar aldım 2 kutu bitirdim günde antremandan önce içinden cıkan 2.5 ölcek (1ölcek 40gram) yani 100 gram antremandan sonrada 100 gram olmak üzere günde 200 gram alıyordum işte 400 ml sütle alıyodum günde 2 kere olmak üzere evet sekerliydi bayıyo bi süre sonra :d şimdi bunu deneyelim bakalım 2 kutusu 32 gün gidicekaynı üründen bende sipariş ettim ve ürün bugün elime ulaştı içinden çıkan ölçekle 32 ölçek çıkıyor ama bir porsiyon 2 ölçek olduğu için 16 servislik ürün çıkıyor.
şunuda söylemeden geçemiyecem bu ürün benim 2. kilo aldırıcı ürünüm ilk olarak hardline pro gainer 5000 almıştım ve günde 1 porsiyon spor sonrası kullanarak kutu bitiminde (25 günde) 54.3 kilodan 59.8 kiloya çıktım ancak hardlinenin içeriğinde şeker miktarı belirtmemesi ve ürünün içinde gözle görülebilir şeker kristalleri olması başka kilo aldırıcı arayışına soktu ve bu ürünü aldım hardlinenin tozları nescafe tozu boyutlarında iken bu ürünün tozları türkkahvesi gibi incecik topaklanma yapmıyacaktır diye düşünüyorum. ayrıca ürünü kullanırken hardlinenın bir porsiyonu olan 200 gram gibi kullanmayı düşünüyorumki performans olarak karşılaştırma yapabileyim.
2 yıldır spor yapıyorum, daha önce gainer olarak sadece Hardline kullanıp faydasını gördüm. fakat şimdi değerleri açısından daha iyi olan, daha iyi sonuclar verebılecek bı urun düşünüyorum hacim kilo için.değerleri biraz farklı muschtechte creatınde oldukca fazla ama bılemıyorumMuscletech Mass Tech adlı ürünü kendim kullanmadım ancak kullanan tanıdıklarım performansından memnun olduklarını söylemişlerdi. Dymatize Super Mass kullanan birisi olarak kullandığım süre içerisinde üründen memnun kaldığımı söyleyebilirim. İki ürünün birbirinden farklı servis boyutlarına ve nispeten farklı içerikleri olduğuna dikkatini çekmek isterim. Bunu göz ardı edersek, kabaca Dymatize ürününün çok daha ekonomik bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Benim önerime gelecek olursak, başlangıc seviyesinde isen veya gainer kullanımına yeni başladıysan Dymatize gibi ekonomik bir ürün vücudunun bu tür ürünlere vereceği tepkiyi ölçmek açısından ve f/p açısından senin için daha faydalı olacaktır.
2 yıldır spor yapıyorum, daha önce gainer olarak sadece Hardline kullanıp faydasını gördüm. fakat şimdi değerleri açısından daha iyi olan, daha iyi sonuclar verebılecek bı urun düşünüyorum hacim kilo için.değerleri biraz farklı muschtechte creatınde oldukca fazla ama bılemıyorum