Dymatize Super Mass

Arkadaslar elimde OPtimum whey gold var ayrica dymatize gainer var ikisini en iyi nasil kombin edebilirim kilom 61 yasim 20 uc aydir vg iyapiuorum amacim su 2-3 ay tamamen hacim ve kilo almak ?
Güzel kardeşim o protein tozunu kaldır bir köşeye koy altı aydan önce de eline alma zira sana bir faydası yok, sen sadece gainerı kullan zaten içinde bir miktar protein de var önce ideal kilona ulaşmaya bak hacim konuları için daha erken.

ürün kimi insanda ilk günlerde sancı yapabiliyor ama bence en iyi 3 gainerden birisi içim olarak ılık veya sıcak su deneyin soguk su ile karısım cok zor ama sıcak sula tadı mükemmel

Günde 1 porsiyon aldıkmı 16 gün gidiyor yani antremandan 30-45 dk önce 0.5 porsiyon antremandan sonra 0.5 porsiyon olarak alsak ? 16 gün gidiyor yani 30 güne nasıl yayabiliriz bunu 0.5 porsiyonu antremandan önce 0.25 antremandan sonra 0.25 olarak yapsak verim alınrımı öyle yapınca 32 gün kullanılıyor :)

Beyler günde 0.5 ölcek olarka 2 kere ant önce ve sonra toplam 1 ölcek alsam verimli olurmu 1 ölcek 1280 kalori sütle felan +1750 felan iyimidir

Dymatize Super Mass Gainer'i tüketirken blend önermem, köpüklenme yapıyor (En azından eski formülü öyleydi). Normal ılık sütle veya meyve suyu ile shaker kullanarak çok rahat karıştırıp tüketebilirsin.
bu ürün hakkımda oldukça bilginiz car sanırsam , bugün dymatize supermass gainer eline ulaştı ve kullanmaya başlıcam. Kullanım için öneriniz nedir? 1.82 boy 61 kilodayım. Teşekkürlwr

bu ürün hakkımda oldukça bilginiz car sanırsam , bugün dymatize supermass gainer eline ulaştı ve kullanmaya başlıcam. Kullanım için öneriniz nedir? 1.82 boy 61 kilodayım. Teşekkürlwr
Kardes bence hata yapmissin aldim hicbi faydasini gormedim 5.5 kg aldim 4 kg bitti 1 kilo artis ya var ya yok ve beslenmem ve antremanim kesinlikle duzggun bundan once serious mass kullandim 2 kilo urunde 4 kilo artis dagladim ama benim gorusum dymatizden verim alamadim alan arkafaslar yazsinnben. Ogunlerden sonra 1/3 porsiyon kullandim suyla

Bu ürünün kullanmadım ancak içeriğe bakıldığında güzel bir ürüne benziyor. Fiyat olarak uygun ve protein çeşitliliği var.

Kardes bence hata yapmissin aldim hicbi faydasini gormedim 5.5 kg aldim 4 kg bitti 1 kilo artis ya var ya yok ve beslenmem ve antremanim kesinlikle duzggun bundan once serious mass kullandim 2 kilo urunde 4 kilo artis dagladim ama benim gorusum dymatizden verim alamadim alan arkafaslar yazsinnben. Ogunlerden sonra 1/3 porsiyon kullandim suyla
Bakalım görücez bizde ama kilo almak için alman gerekli olan belli bir kalori miktarı var eğer bu miktardan aldıysan alamaman normal

Tamamen sizden kaynaklanan bir sorun kilo artışı yaşamamanız. Kesinlikle düzgün dediğiniz beslenme ve antrenmanınızı gözden geçirin.

Ayrıca 1/3 porsiyondan kastınız içerisindeki ölçeğin 1/3'ü ise, zaten yanlış kullanım şeklini uygulamışsınız demektir. Karşılaştırmaya tabi tuttuğunuz Serious Mass ile bu ürünün içeriği 99.9% aynıdır. Dolayısıyla dediğiniz "Erikli Su" içtiğimde susuzluğum gitmiyor ama "Hayat Su" içtiğimde 2 saat boyunca susamıyorum gibi bir şey olmuş.

Günde bir porsiyon demek ürünün içeriğindeki ölçeği 2 tam dolu şekilde almak demektir (Bu şekilde kullanım ürünü 14-16 günde bitirmiş olmanız demektir. Siz kaç günde bitirdiniz?). Bu da 1200'ün üzerinde kalori demektir ki, o da sadece suyla tükettiyseniz. Sütle almışsanız bu rakam 2000'in üzerine çıkmaktadır ki, bir insan için önerilen günlük kalori alımı normalde 2000 civarıdır. Üzerine de o mükemmel beslenmenizi eklersek sizin zaten 3500+ kalori almış olmanız lazım. Sizin gibi 20 yaşında olan genç ve ince yapılı bir insanın günlük 1 porsiyon kullanımla kilo alamamış olması için sanırım ürünü kullandıktan sonra aya gidip orada tartılması gerekiyor. İnsanları yanlış yönlendirmeden önce bir kez olsun özeleştiri yapın ve neden olumlu bir sonuca ulaşamadığınız konusunda kendinize sorun.

İyi çalışmalar.

Tamamen sizden kaynaklanan bir sorun kilo artışı yaşamamanız. Kesinlikle düzgün dediğiniz beslenme ve antrenmanınızı gözden geçirin.

Ayrıca 1/3 porsiyondan kastınız içerisindeki ölçeğin 1/3'ü ise, zaten yanlış kullanım şeklini uygulamışsınız demektir. Karşılaştırmaya tabi tuttuğunuz Serious Mass ile bu ürünün içeriği 99.9% aynıdır. Dolayısıyla dediğiniz "Erikli Su" içtiğimde susuzluğum gitmiyor ama "Hayat Su" içtiğimde 2 saat boyunca susamıyorum gibi bir şey olmuş.

Günde bir porsiyon demek ürünün içeriğindeki ölçeği 2 tam dolu şekilde almak demektir (Bu şekilde kullanım ürünü 14-16 günde bitirmiş olmanız demektir. Siz kaç günde bitirdiniz?). Bu da 1200'ün üzerinde kalori demektir ki, o da sadece suyla tükettiyseniz. Sütle almışsanız bu rakam 2000'in üzerine çıkmaktadır ki, bir insan için önerilen günlük kalori alımı normalde 2000 civarıdır. Üzerine de o mükemmel beslenmenizi eklersek sizin zaten 3500+ kalori almış olmanız lazım. Sizin gibi 20 yaşında olan genç ve ince yapılı bir insanın günlük 1 porsiyon kullanımla kilo alamamış olması için sanırım ürünü kullandıktan sonra aya gidip orada tartılması gerekiyor. İnsanları yanlış yönlendirmeden önce bir kez olsun özeleştiri yapın ve neden olumlu bir sonuca ulaşamadığınız konusunda kendinize sorun.

İyi çalışmalar.
Ben kendim verim alamadim alan arkadaslar yazsin dedim verim aldiysan arkadasa yardimci olabilirsin.insan vucudu makina degil herseyi stabil yaptiginda ayni tepkiler verilmeyebilir seninde bunu bilmen lazim belli bir denklemin varmis senin butcemde var 90 kg olayim ozaman ben ? sende kalori protein hesabi yaparken bunlari hesaba kat ben urun kotu demedim verim alamadim dedim ? Verim kelimesinin anlamini ogren bide istersen ? Ayrica yanlis kullanmista olabilirim arkadasa kullanim seklimi soykedim bu kullanmayla verim alamadim dedim buda kullanim seklimin yanlisligini nisbi sekilde kabul ediyorum demektir.ben bu urunu ''dogru kullandim ama alamadim '' demedim yanlis kullanmista olabilirim fakat paragrafi anlama konusunda sikintiliysaniz yazayim tekrar
Gunde 1/3 porsiyon ogunlerden sonra kullandim yani 110 gr yaklasik :) VERİM alamadim :) alan arkadaslar yazabilir .
Sizede iyi calismalar

Ürünü almayı düşünen arkadaşlara referans olması amacıyla yazıyorum. Özellikle Azazel adlı üyenin olumlu yorumlarını okuduktan sonra ürünün çikolata aromalısını internet üzerinden satın aldım ve 4 gün önce elime geçti. Ürünün uygun F/P değerleri de almamda önemli bir etken oldu. Klasik ürünlerin aksine ürün karton kutu içerisinde kilitli bir poşetin içinde geldi. Gördüğüm en pratik kullanım şekli değil belki ama karton kutu içerisinde olması benim açımdan pek de sorun yaratmadı. Günde 1 servis (iki ölçek) olarak kullanmaya başladım. Daha öncesinde okuduğum yorumlarda; ürünün kolay karışmaması, gaz yapma, kötü tat ve mide problemlerine yol açtığına dair olumsuz eleştiriler vardı. 4 günlük deneyimlerime dayanarak henüz böyle bir durumla karşılaşmadığımı söyleyebilirim. Daha etkili olacağına inandığım için ürünü genellikle süt ile karıştırarak kullandım ve bir kere deneme amaçlı olarak su ile karıştırarak kullandım. Tat konusunda iki şekilde de benim beklentilerimi karşıladı. Antrenmandan 1 saat önce kullandığımda herhangi bir şişkinlik yapma durumu ile karşılaşmadım. Ürünün karışımının da neden bu kadar büyük sorun yarattığını anlamadım doğrusu. Shakerin içine öncelikle 400-500ml sütü döküp üzerine bir ölçek gainer döküyorum, yaklaşık bir dakika salladıktan sonra içime hazır hale geliyor. Henüz yeni kullanmaya başladığım ve çok da düzenli olarak beslenmediğim için, ürünün bu kısa sürede ne kadar olumlu etki yaptığı konusunda bir şey söylemem doğru olmaz. Ancak düzenli olarak beslenildiğinde günde bir servis (330gr) ile 1300+ kalorilik bir ürünün kilo aldıramayacak olması pek mümkün görünmüyor.

Özet: Uygun fiyatı ve değerleri pahalı rakiplerine karşı iyi bir ikame ürün olmasını sağlıyor. Ben memnun kaldım ve almayı düşünen arkadaşlarıma da öneririm.

Ben kendim verim alamadim alan arkadaslar yazsin dedim verim aldiysan arkadasa yardimci olabilirsin.insan vucudu makina degil herseyi stabil yaptiginda ayni tepkiler verilmeyebilir seninde bunu bilmen lazim belli bir denklemin varmis senin butcemde var 90 kg olayim ozaman ben ? sende kalori protein hesabi yaparken bunlari hesaba kat ben urun kotu demedim verim alamadim dedim ? Verim kelimesinin anlamini ogren bide istersen ? Ayrica yanlis kullanmista olabilirim arkadasa kullanim seklimi soykedim bu kullanmayla verim alamadim dedim buda kullanim seklimin yanlisligini nisbi sekilde kabul ediyorum demektir.ben bu urunu ''dogru kullandim ama alamadim '' demedim yanlis kullanmista olabilirim fakat paragrafi anlama konusunda sikintiliysaniz yazayim tekrar
Gunde 1/3 porsiyon ogunlerden sonra kullandim yani 110 gr yaklasik :) VERİM alamadim :) alan arkadaslar yazabilir .
Sizede iyi calismalar

Bu ürünü alan insanlara hata etmişsiniz dediniz, daha ne diyebilirsiniz ki? İnsan vücudu makine değil, evet ama anatomi diye bir bilim var. Yaptığınız sporla büyüme hormonu tetiklenen vücut kilo almaya ve yağlanmaya daha eğilimli hale gelir. Bu da yapılan sert antrenmanlarla beraber kas kütlesinde ciddi artış demektir (Yeterli protein alındığı takdirde). Bu üründen günlük 1500 kalori alıp yanında düzgün beslenmeyle hacim artışı sağlayamadıysanız bence ya bazı şeyleri söylemiyorsunuz (beslenme eksikliğiniz gibi) ya da ürünü yanlış kullandınız. Karşılaştırdığınız ürün de hani protein/karbohidrat oranları farklı olan bir ürün olsa anlarım. Karbonhidrat içeriği her ikisinde de maltodextrinden oluşan ve protein:karbonhidrat oranı aynı olan, aralarındaki tek fark ambalajlama ve aroma farkı olan iki üründen birinin işe yaradığını söylerken diğerini bir hata olarak görmeniz, kimse kusura bakmasın da, bana hiç de tutarlı gelmiyor. Bir de sporun en başındasın, hacim artışını en rahat sağlayacağın zamanlar, ona rağmen 3500+ civarı günlük kaloriyle kilo alamıyorsanız zaten hiç kilo alamazsınız. Ayrıca öğünlerden sonra bu ürünü 110gram civarı tüketebilmeniz doğal beslenmenizin yetersiz olduğunu gösteriyor. Ürün hafif bir ürün değil, verimli geçirilmiş bir öğünden sonra tüketilmeye ise hiç müsait değil. Bir beslenme programınızı yazarsanız biz de rahatça görürüz gözünüzden kaçırdığınız şeyleri.

Merhabalar..
2 ay kadar bir süre evde Dambıl gögüs yay ile çalıştım baktımki biyere kadar faydası oluyor devamı gelmiyor. bende salona yazılmaya karar verdim. boyum 178 kilom 67 idi. sigara kullanıyordum salona yazıldıktan sonra Sigarayi biraktım Dymatize 5.5 kg aldım 33 gündür salonda spor yapıp düzenli besleniyorum şuan 73 kiloyum Düzenli beslenirseniz çok iyi bir karbonhidrat bence.
Sabah 7:30 da Kahvaltıda 2 yumurta 1 bardak süt 1 avuç fındık
10:00 Pilav veya makarna yanına tavuk ızgara ve gainer
12:30 Normal yemek
16:00 Pilav veya makarna yanına tavuk ızgara ve gainer
19:30 Pilav veya makarna yanına tavuk ızgara ve gainer
20:30 Spor
22:30 Meyve
Bu şekilde beslendim. Salondaki hocamın yazdıgı yemek programı.
Ayrıca Dymatize içerisinde çıkan ölçeği full doldurup 700 ml shaker içerisine boşaltıp su ve süt ile karıştırıp Saat 10da ve akşam 16.00 da olmak üzere 2 kere kullanıyorum. 19:30 da aldığım gainer 300 ml su üzerine yarım ölçek gainer.

Son düzenleme:
Hocam ben yazımı sildim. Başka bir arkadaş yazdı sanmıştım, kilo konusunda şikayetçiydi. Size özel cevabımı sonradan yazayım.

azazel arkadaşımın yorumları gayet düzgün ve mertçe. ben yorumlarını çok beğeniyorum. 2 gün sonra ben de bu ürünün siparişini verecem. tekrardan azazel arkadaşıma soruyorum. bu ürünü hangi sitede istersem daha güvenilir olur ? herkes sumplementler diyor

Günde 1 ölcek 2 ye bölerek 0.5 Antdan 1 saat önce 0.5 ant dan hemen sonra olmak üzere günde 1 ölcek alıcam 16 gün gidicek ürün yani 2 kutu sipariş vericem 2 tane 275 Tl ye sizce böyle verim alırmıyım ? beslenme ile birlikte 2ay hardline kullandım ilk 1.ay hardlinede 5kg aldım 2.kutusunda 1kg aldım :d neyse şimdi bunu deniyelim bakalım

Gainer yorumlarına bakıyorumda 1 paket üründe 3-5 kilo almayı bekleyenler var. Ya kardeşim 150-200 tl ye 1 ayda 3-5 kilo alınıyor olabilirmi öyle olsa hepimiz devasa olurduk. Gainer size günde yiyemediğiniz fazladan 1 öğün pilavı sunar hepsi bu mucizde beklemeyin.

Back
Yukarı