Dymatize Elite Whey Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün size nasıl ?

• Başarılı

Votes: 73 57,5%
  • Orta Karar

Votes: 41 32,3%
  • Başarısız

Votes: 13 10,2%

• Total voters
    127
Antreamndan once saglam protein alamiyorum dostum, antreman yapmadigim gunlerde aynen sabah almalimiyim kesin yoksa gun icindede antreman olmadiginda alinmalimi? bu arada uzerinde 2 olcek yaziyor dostum ama? bide 2 olceyi 150ml su ile karsitiriyorum 1 olceyi ne kadara karistirmaliyiz?

Antreman öncesi protein alamıyorum diye bişey yok dostum alıcaksın :) tavuk balık mutlaka yicen idman öncesi whey i alıp heba etme . idman sonu al . whey sistemde uzun süre kalmıyo idman öncesi israf. ayrıca 1.5 ölçek maksimum yeter onuda 300-400 ml elma suyu ile al idman sonu . 150 ml cok az hele iki ölçek için.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:51 ----------

sistemde uzun kalmayan proteini bi kerede 50 gr alsan nolur 60 -70 alsan nolur. 25-35 gr arası whey yeterlidir. hadi kırmızı et tavuk balık olsa al . vede idman öcesi mutlaka karbonhidrat ve protein bolca al . yiyemedim edemedimi kabul etmez bu spor. :)

Tamam dostum protein agirlikli yemeye calisiyorum spor oncesi 2 saat once yemeye calisiyorum yarim saat kalada whey aliyordum whey kullanmayayimmi antreman oncesi o zaman? bu arada spor oncesi karonhidrat kilo yapmazmi dostum :)yemegide sonucta azaltdim ben.

Tamam dostum protein agirlikli yemeye calisiyorum spor oncesi 2 saat once yemeye calisiyorum yarim saat kalada whey aliyordum whey kullanmayayimmi antreman oncesi o zaman? bu arada spor oncesi karonhidrat kilo yapmazmi dostum :)yemegide sonucta azaltdim ben.
idman öncesi whey alma 1.5-2 saat önce karbonhidrat protein içeren yemegini ye. sonra hemen idman bitiminde 300-400 ml elma suyunun içine 1 ölçek veya 1,5 ölçek whey koy iç budurr...

spor öncesi karbonhidrat bol alıcaksınki idmanda iyi kilo bas. fıtness yapıyorum diyosan bilemem :) o zaman gerek yok fazla almana. hem öncesi hem sonra karbo ol bolca. sadece idman bitimi gece saate denk geliyosa protein al karboyu cok alma hafif al .

Bu ürün ilk çıktığında maul fiyattaydı, ahtta hatırlıyorum Optimumla nerdeysa aynı içerik ama çok daha iyi fiyatlı demiştik. şimdi geldiği noktaya bakın. Optimum la arasında en fazla 20 tL var

antreman oncesine gerek yok antreman sonrası 1 olcek yeterli...antreman oncesi ve sonrası cok onemli karbo ve protein iceren yiyecekler yemelisin ben tavuk pirinc yiyorum

Dostum su ile seviyorum nedense :) bu arada 1 olceyi 100mlle karistirmak daha iyi degilmi? fazla su olunca tadi kaciyor sanki? birazda zayiflamak istiyorum kilolu degilim ama normal olarak yaglar var dedigin yontem sisirmez degilmi? :)

Dostum su ile seviyorum nedense :) bu arada 1 olceyi 100mlle karistirmak daha iyi degilmi? fazla su olunca tadi kaciyor sanki? birazda zayiflamak istiyorum kilolu degilim ama normal olarak yaglar var dedigin yontem sisirmez degilmi? :)

dostum kaç defa yazdım . 100 ml az bir ölçek için 250 ml koy yada 300 ok. tada takılma tatlı degil bu sen fadydasına bak. whey ne şişircek sen daha önce dedigim gibi yap tekrar oku onu ok. :)

dostum kaç defa yazdım . 100 ml az bir ölçek için 250 ml koy yada 300 ok. tada takılma tatlı degil bu sen fadydasına bak. whey ne şişircek sen daha önce dedigim gibi yap tekrar oku onu ok. :)
önerilen ölçek 145 ml
dymatize için önerdiğin miktar çok fazla
shakerin içine bir ölçek tozu koy
toz varken suyu koy 200ml kadar kedir
çalkaladığında yani toz karıştığında
ortalama 145 150 ml su olmuş oluyor
buda işin pratiği.

Kardeşim siz dalgamı geçiyonuz Desperate kesinlikle haklı at 1.5 olcegi 300 400 su ekle veya elmasuyu ekle antremandan sonra karbonhidratta lazım glikojen depoları için.Bu içeceği tat için içiyosan zaten büyük bi sorun var demektir.

bencede abartıyor 400ml çok fazla 1.5 ölçeğe 225ml su yeterde artar bile
ayrıca dymatize tad garantisi veren nadir firmalardan birisi
hadi başka markadan bahsetsek haklısın ama
dymatize denilince akla ilk gelmesi gerkenlerden birisi tadıdır.

şuan kullanmaktayım yarısına geldim 2.5 kgnun ve mukemmel bi gelişim gösteriyo almanızı tavsiye ederim

arkadaşlar kaç ml su ile yada x içeçeğiyle karıştırcağınızı niye bukdar büyütüyorsunuz orada yazan ml miktarı en az okadar koyin rahat rahat cozunsun diye yazıyor siz tozu isterseniz 1.5 ltlik suda cozun için ister yarım litre ister 250 ml hepsi aynı kapıya çıkar..

Farkı İzolat oranının nerdeyse %80 olması:)

ernesto33 yazdığın şeyin doğru olduğuna emin misin.çünkü ben %20 isolate diye biliyorum optimumda böyle.benim bildiğim optimumla arasındaki diğer fark optimumda sindirim enzimi 25 mg iken dymatizede 40 mg yani çok daha hızlı sindiriliyo.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:30 ----------

sizce hangisi daha iyidir nedenleri ile belirtilirse sevinirim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:34 ----------

Nanox Protilox Whey vs Dymatize Elite Whey ?

Back
Yukarı