Dymatize Elite Whey Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün size nasıl ?

• Başarılı

Votes: 73 57,5%
  • Orta Karar

Votes: 41 32,3%
  • Başarısız

Votes: 13 10,2%

• Total voters
    127
Eylül ayından bu zamana çalışmıyordum. Öncesinde hep Optimum kullandım. Şimdi bugün ilk kez bu ürüne başladım. Çikolatalı olanından aldım. Kıvam ve tat bakımından Optimum daha iyi ama sonuçta iki üründe çikolata tadını veriyor. Bir süre sonra fikirlerimi yazacağım.

Eylül ayından bu zamana çalışmıyordum. Öncesinde hep Optimum kullandım. Şimdi bugün ilk kez bu ürüne başladım. Çikolatalı olanından aldım. Kıvam ve tat bakımından Optimum daha iyi ama sonuçta iki üründe çikolata tadını veriyor. Bir süre sonra fikirlerimi yazacağım.

tad konusunda beğenmedim ama performans olarak memnun kaldım

bence de görülemez, ancak içeriğine bakarak tahmin edebiliriz, mesela twinlab gibi çok fazla konstanre az miktarda izole içerenlerdense bunun gibi % ce ençok izole sonra whey eser miktarda da hidrolize içerenlerin daha etkili olacağını tahmin edebiliriz, neticede whey konsantresi denen şey peynir altı suyu konsantresizdir yani blender dan geçirilip ufalanmış lor gibi birşey

yukarda reklamda yazan fiyat 165 tl asiri derecede pahali bir fiyat yani türkiyedeki normal düzeyde bir insan nasil bu parayi verebilir? amerikada ayni ürün 20 dolar bizim burda yani almanyada ise 40€ türk parasina cevirdiginizde 76 tl yapiyor 165 tl yi euroya cevirdiginizde 80 euro yapiyor supplementler cok fahis fiyatlar üzerinden satiliyor nedense türkiyede..

fiyat/performans olarak ben de yüksek buldum
eğer ki optimum ile yada başka markalarla rakip olacaksa fiyatı biraz daha aşağıya çekmeleri olumlu olacaktır diye düşünüyorum
vanilyalısını kullanıyorum bende, çukulata aroma fazla kullanınca içimi bayıyor
fakat bunda da bu kez suyla karıştırınca bile yağlı bir tad geliyor
gourmet ödüllü tadı hak etmiş diyebiliyorsunuz fakat bunda aynı şeyi tad konusunda söyleyemeyeceğim
buna rağmen aminoasit özellikle tercih etmemdeki en büyük etken olan BCAA profili bence gayet iyi
plasebo ihtimali olsa dahi idman öncesi veya sonrası kullanımında depoların dolduğunu hissedebiliyorum sanki :)

1 kutu optimum bitirdikten sonra birde bunu deneyeyim diye aldım tad olarak optimumdan daha kötü geldi bana ama yinede içilebilir bir tadı var.

çikolata yemediğim ve sevmediğim için vanilyalısını aldım,suyla karıştırıyorum,biyolojik degerleri gerçekten iyi ama tad olarak mumnun kalmadım ama genede iyi bir ürün.

arkadaşlar bu ürünü alacagım fakat optimum kullandığımda bende aşırı gaz ve sivilce yapmıştı bundada böyle bi yan etki söz konusu mu ?

aslında sivilce yapması normal değil, optimumdaki bir tatlandıcırı ya da aroma gibi yapay maddelere alerjiniz olmuştur belki de
eğer yurt dışından alacaksanız bunun tatlandırıcı ve yapay aroma-boyar madde içermeyen tamamen doğalını tavsiye ederim, tr den alacaksanız optimum a iyi bir alternatiftir denenebilir(ama özellikle gaz yapması olabilir)
kullandığınız miktarı azalta bilirsiniz, malum proteinin içinde azot var, eğer bir seferde fazla protein alırsanız vücut bir kısmını emmek yerine gaz olarak çıkarıyor

gaz konusunda bilgim vardı fakat bu sivilceye bi çare bulmam lazım bu markadan dolayı mı oluyor yoksa fazla protein karaciğerimi zorluyor bu sebepten mi cıkıyor sivilce bilmiyorum.

Merhaba,

3 senedir Whey Protein kullanıyorum. Hiç gaz problemim olmadı. Sanırım sporcu olduğumdan kaynaklanıyor. Baş ağrısı gibi problemlerin nedeni de zaten yeteri kadar su tüketilmemesidir.

arkadaşlar daha yeniyim bu forumda zaten bu sporada yeni başladım , bende bu ürünü markette gördüm ve size bir sorayım dedim siz olsanız bu ürünlerden hangisini tercih edersiniz niye ? (resimleri yükledim ama bir hatam varsa hoşgörün)

16072010374.th.jpg
16072010374.jpg
16072010374.jpg

16072010375.jpg

16072010378.jpg

Mademkas, bu fotoları cektıgın market nerede hangı market?..

Yanlıs gormuyorsam 5 lbs elıt whey 103 lıra yazıyor..
Su an forum sponsorunda kampanyalı hali bile 165 lıra..

evet fiyatlar öle umur35 ama yazmayı unutmuşum burası kıbrıs sadece bir markette gördüm bi fotosunu çekeyim dedim , netten karşılaştırmak için ama bulamadım bu modellerini belki bi bilen olursa diye buraya yükledim.Eğer arkadaşın falan varsa kıbrısta okuyan sana getirebilir , demekki burada fiyatlar düşük türkiyeden.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:03 ----------

bide bu ürünler vardı ama ne olduğunu anlamadım

4.50tl 2 içimilk
redlinepowerrushgrape.jpg

16072010377.jpg

Son düzenleme:
Dymatıze elıt whey gosterdıklerın arasında en temel olanlardan.. Idmandan sonra ve duruma (sevıyene) gore sabahları kalkar kalmaz 1 olcek kullanabılırsın..

Yenı basladıgın ıcın oncelıkle beslenme programlarını arastır.. Gunde 300-400 gr tavuk, 4-5 yumurta, yarım-bir lıtre sut, lor peynırı vs tuketmeye bak..

Kılonun 2 katı proteın, kılonun 3-5 katı karbonhıdrat almaya calısacaksın.. Idman bolumunu de vakıt buldukca dolas.. Sert ve dogru ıdman nasıl olur, hareketler nasıl nızamı yapılır ogren..

Basarılar..

ben başlıyalı 2 ay oldu , 1 aydırda bu forumdayım ama yeni kayıt oldum , beslenme şeklimi bu foruma göre yapıyorum zaten hareketlerdede bana baya yardımcı oluyo ama sanki proteini tam alamıyomuşum gibi geldi bana bende bundan dolayı protein tozuna yöneldim , haftada 5 gün antreman var , hocam birazda ağır antreman verdi çünkü baya bi kilo fazlalığım var 1.87 boy 126kg idim şuan 116 kg yum kol kalınlığıda 43cm (eskiden yüzücüydüm bu arada) spor ve düzenli beslenmede baya etkili oldu ,önerilerin için sanada teşekkür ederim.

Back
Yukarı