Yok mu bu karışma sorununun bi çaresi![]()
çay kaşığına sığıyor bu ürünü bende kullanıyorum. tatlı kaşığı ile 15 20 grama denk gelir.Çay kaşığı olsa iyi. Tatlı kaşığı. Bide öyle deneyeyim bakalım. Multipower amino mega shot 1. bu 2. sırada benim için. Tad iğrenç![]()
Kutunun üzerinde yazan teaspoon bizim tatlı kaşığımız. Tatlı kaşığı 5 gr çay kaşığı yaklaşık 2 2.5 gr alıyormuş forumda bir çok defa tartışıldı bu.çay kaşığına sığıyor bu ürünü bende kullanıyorum. tatlı kaşığı ile 15 20 grama denk gelir.
ben tartıp söyledim . bu tartışılacak bir konu değil alırsın bi kaşık birde hasas tartı 5 gramı ne kadarsa kulanırsın elin alışıncada tartmadan kaşıkla alırsın. ve bildiğin çay kaşığı kadar ediyor 5 gram.Kutunun üzerinde yazan teaspoon bizim tatlı kaşığımız. Tatlı kaşığı 5 gr çay kaşığı yaklaşık 2 2.5 gr alıyormuş forumda bir çok defa tartışıldı bu.
Letsev ben bir kaç farklı konuda yine tartan arkadaşların yazdığı mesajlar gördüğümü söylüyorum. Birde bu servis miktarı teaspoon olarak verilmesini Hardline müşteri temsilcisine mail atmıştım. O da teaspoon çay kaşığı demek fakat yurtdışında çay kaşığının standartı bizim tatlı kaşıklarımıza denk. 1 tatlı kaşığı 5 ila 5 buçuk grama denk gelir cevabını almıştım. Kendim tartmadım orası ayrı.ben tartıp söyledim . bu tartışılacak bir konu değil alırsın bi kaşık birde hasas tartı 5 gramı ne kadarsa kulanırsın elin alışıncada tartmadan kaşıkla alırsın. ve bildiğin çay kaşığı kadar ediyor 5 gram.
tamam işte ben tarttım , o kaşıklada tatlı yenmez emin ol. tozdan toza yapı olarak fark var glutamin 5 gramı daha yoğun ve tatlı kaşığına sığıyor ancak. ama bu markanın bcaası çay kaşığı.Letsev ben bir kaç farklı konuda yine tartan arkadaşların yazdığı mesajlar gördüğümü söylüyorum. Birde bu servis miktarı teaspoon olarak verilmesini Hardline müşteri temsilcisine mail atmıştım. O da teaspoon çay kaşığı demek fakat yurtdışında çay kaşığının standartı bizim tatlı kaşıklarımıza denk. 1 tatlı kaşığı 5 ila 5 buçuk grama denk gelir cevabını almıştım. Kendim tartmadım orası ayrı.
Peki tepeleme mi koyuyoruz normal mi ?tamam işte ben tarttım , o kaşıklada tatlı yenmez emin ol. tozdan toza yapı olarak fark var glutamin 5 gramı daha yoğun ve tatlı kaşığına sığıyor ancak. ama bu markanın bcaası çay kaşığı.