Dwight howard 4 aylık gelişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
forum kurallarında konuda fotorafı olan kişinin isminin başlıkta geçmesi kuralını biliyorum fakat nick değişikliği talep ettim googlede aranıpta bulunmak istemediğim için : ) ( talep ettiğim nickile değiştirdim başlığı ).
öncelikle belirteyim 1 aydır vucut geliştirme yapmıyorum, üni sınavına hazırlanmak için, bugün gittim, gitmedende fotorafları çekiyim dedim : )

4 aydır vg yapıyorum ilk 2 ay düzenli 3. ay düzensiz 4. ayda düzenli yapıp 1 aylık paydos verdim.

çalıştığım bölgeler, kanat, göğüs, ( üst alt yan ), omuz ( heryeri ) ve sakatlığım yüzünden çoğunlukla bacak.

daha six pack, biceps ve tricepse giremedim daha çok göğüs ile omuza önem veriyorum onlarada çalışmaya başlicağım.

yorumlarınızı bekliyorum : )

kilo : 58
boy : 1.78
bel: 75
karın: 86,5
göğüs (üst): 99
göğüs (alt): 91,5
omuz: 118
kol: 33

gelistirilmesi en zor vucut tipine sahipsin :) bu yuzden isin zor ama iyi yoldasin devam et.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

-6 aylık gelişimden önce üye fotoları bölümünde resim paylaşımı yapılması kurallarca yasaklanmıştır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı