DVD Writer'da Buffer Level Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MK #7

Üye
evet arkadaşlar 4-5 gün öncesine bu meret 7-8 dk da yazdığı dvdleri 35-40 dk yazıyor. gördüğüm kadarıyla sorun buffer level de (nero da altta gözüken çubuktaki) eskiden yuzde 95 in altına düşmezken şimdi yuzde 28 - yuzde 89 arası gidip geliyor. anlayanlar lütfen yardımcı olsun. şimdiden teşekkürler...

DaFFy dedi:
evet arkadaşlar 4-5 gün öncesine bu meret 7-8 dk da yazdığı dvdleri 35-40 dk yazıyor. gördüğüm kadarıyla sorun buffer level de (nero da altta gözüken çubuktaki) eskiden yuzde 95 in altına düşmezken şimdi yuzde 28 - yuzde 89 arası gidip geliyor. anlayanlar lütfen yardımcı olsun. şimdiden teşekkürler...
aynı sorun bazen bendede oluyor,normalde 7 dakıkada yazıyordu dvd yi ama bazen cok uzun sürebiliyor..arkadsımda da oluyor dediğin gibi 30 dakıkada filan yazıomuş bazen,ama bizde anlayamadık nedenını,gerçi nadir oluyor cok sık değil..arkadasla benım dvd writer lar ''nec''

baris dedi:
DaFFy dedi:
aynı sorun bazen bendede oluyor,normalde 7 dakıkada yazıyordu dvd yi ama bazen cok uzun sürebiliyor..arkadsımda da oluyor dediğin gibi 30 dakıkada filan yazıomuş bazen,ama bizde anlayamadık nedenını,gerçi nadir oluyor cok sık değil..arkadasla benım dvd writer lar ''nec''

bende de lg var. nadir olsa iyi bende son 3-4 gündür böyle tüm programları ve interneti kapatıp bile denedim yine de düzelmedi. ben de öyle düşündüm kendi kendine böyle oldu yine kendi eski haline döner diye ama düzelmedi inşallah bir çözümü vardır.

donanımsal bir problem olacağını sanmıyorum.
eğer mümkünse son yüklediğin programları kaldırmayı dene
o da olmuyorsa atabilieceksen format at
inşallah işine yarar

ladasamara dedi:
donanımsal bir problem olacağını sanmıyorum.
eğer mümkünse son yüklediğin programları kaldırmayı dene
o da olmuyorsa atabilieceksen format at
inşallah işine yarar

ben de öyle düşünüyorum bir deniyim son yüklediğim programları kaldırmayı ama inşallah format gerekmez dvd'ye yazılmayı bekleyen 25-30 film var. :?

bi arkadaşından ödünç hard disk falan alsan??? :? veya dvd writer??? hem bu şekilde emin olursun donanımsal olup olmadığından???

ladasamara dedi:
bi arkadaşından ödünç hard disk falan alsan??? :? veya dvd writer??? hem bu şekilde emin olursun donanımsal olup olmadığından???

evet en iyisi böyle yapmak galiba sağolasın yardımların için...

Back
Yukarı