Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
birincisi mcnalcaci yani eli demirden olan birimi daha güçlü vurur.yoksa kemikten olan birimi
ikincisi bende alçıya aldıracak derecede pis vurmuycam yani kibar kibar xd
sabah vücutcuu rumuzlu arkadaşımızın yaşına boks geçmişine bakmadan ona duvar çalışmasının boksörler tarafından yapıldığını ben söylemiştim..
sanırım şimdi 15-16 yaşlarında arkadaşlarımızın böyle başlık açmasına neden olmuş olabilirim..
bunun için hepinizden özür diliyorum arkadaşlar...
bundan sonra bu gibi konularda çok daha dikkatli olacağım..
duvar çalışması bir çok döğüş sporunda kullanılır..tabi bu öyle duvarı umarsızca yumruklamak değildir..amaç duvara verilen etkiden sonra duvardan geri dönen tepkinin etkisine kolu alıştırmaktır..
ancak bu bilinçsizce yapıldığında hatta çoğu zaman bilinçli bile yapıldığında kolaylıkla KRONİK SAKATLIKLARA neden olabilir hatta spor hayatınızı BİTİREBİLİR...
böyle bir karışıklık yaratmış olabilme ihtimalimi göz önüne aldığımdan hepinizden tekrar özür dilerim...
bence osmanlı tokatı çalış daha iyi oturtursun
yumruk atarsan bilek eklemlerinde ilerde sıkını olabilir
pişman olabilirsin
iyi bişe olsaydı her boksör duvar yumruklardı
10.4 Troll olmayın :
Başlıklara ; sırf ilgi çekmek, popüler olmak veya konuyu sabote etmek için ana konudan bağımsız , üyeleri tahrik edici nitelikte mesajlar yazmak yasaktır.Bu kuralı ihlal edenler uyarılmaksızın süresiz uzaklaştırılacaklardır.