Durumum Pek İyi Değil Bi Bakınız Abilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamun aleyküm abi. Vücut geliştirmeye çok merakım var ama pek imkanım yok malum maddi durumlar felan. Memur çocuğuyuz 3 tane çocuk ünide okuyor aylık 100 lira vermek sıkıyor biraz bütçemizi. Bende Eve spor aletleri aldım. Evde kendim çalışıyorum. Bi 3 ay çalıştım baktım değişiklik pek fazla yok bıraktım. Ama arkadşlarım ilaçlar aldılar bayağı geliştirdiler vücutlarını. bende hevese geldim yeniden başlayacağım. İlaçta alacağım ama en iyi ilaç hangisidir. Tek bi ilaç alma lüksüm var ya protein ya kreatin yada amino asit felan. Çok fazla vücut istemeiyorum. Vücudum şekilli olsun dışardan bakınca görülsün diyorum. Hangi ilacı alıyım. Boyum 1.78 Kilo 72 felan. Hangi İlacı Alıyım abiler bi yardım yazın

şunlara ilaç demeyin yeter artık ya yeterr yeterrr.

Hiç bi ek besin tek başına gelişimini olağanüstü derecede etkilemez cok yanlış beklentıler içindesin. Ona vericeğin parayla makarna bulgur bol bolda tavuk göğsü al.

maddi sıkıntılardan bahsetmişsin bence sen öncelikle yeterli beslenmeyi oturut.ardından maddi imkanlar el verirse ilerleyen zamanlarda hedefine yönelik gerekli takviyeleri alırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı